Deel 10

3.8K 39 5
                                    

Koen vraagt wat we vanavond nog willen doen............
POV DANA
Maud antwoord daarmee, misschien gewoon lekker op de bank of op de kamer een film kijken. Even lekker luieren. Iedereen stemt in. Als het eten op is ruimen Koen en ik de tafel af, we maken alles goed schoon en geven elkaar een high five. We zijn echt een goed team zegt Koen. Zeker zeg ik! Ik merk dat ik heel goed met Koen kan opschieten. Ik hoop dat ik goede vrienden met Koen kan blijven, want meer hoeft voor mij niet. En een beste jongensvriend is soms best wel handig om te hebben. Ik loop meteen door naar Matthy's kamer als ik klaar ben met afruimen. Hij zit op te nemen voor zijn kanaal, hij is fifa aan het spelen. Hij krijgt meteen weer een lach op zijn gezicht als hij mij ziet. Hij vraagt of ik het goed vind om even te wachten totdat hij klaar is met opnemen. Ik vind het geen probleem en doe alvast oortjes in en ga een serie kijken. Ik ben op de helft van de aflevering als ik merk dat er iemand langs me in bed kruipt. Matthy slaat een arm om me heen en vraagt wat ik kijk. Ik ben outerbanks aan het kijken. Wil je een film of serie kijken vraag ik aan Matthy. Ik wil best deze serie met je kijken hoor. Is goed! Mag ik trouwens wat kleding van je lenen, want ja uhm. Matthy stopt midden in mijn zin en zegt meteen. Ja isgoed je hoeft je niet te verantwoorden schat. Hij geeft mij de Bankzitters merch die ze nieuw hebben uitgebracht. Dankje Matthy en ik geef hem een kus op zijn wang, maar Matthy draait zijn gezicht waardoor ik hem zoen. De zoen lijkt vooreeuwig te duren (wat ik natuurlijk helemaal niet erg vind). Als onze lippen elkaar los laten kruip ik tegen hem aan. Hij start de serie op de laptop en we gaan hem kijken. Ik was pas bij aflevering 2 dus vind het niet zo erg om nou weer bij 1 te beginnen. Als we bij aflevering 3 zijn merk ik dat ik erg moe ben. Ik draai me op kijkend of Matthy al slaapt, als ik zie dat hij nog wakker is. Hij pauzeert de serie.
Is er iets? Ik ben al erg moe vind je het erg als we al gaan slapen. Nee tuurlijk niet en hij legt zijn laptop weg en trek zijn broek en shirt uit, zodat hij alleen nog slaapt in zijn onderbroek. Ik heb het ook erg warm en besluit mijn broek uit te trekken. Ik lig nu alleen nog maar in een string en shirt. Matthy kijkt me verleidelijk aan als ik mijn broek uittrek. Je maakt het mij wel moeilijk hè zegt ie. Oh sorry, moet mijn shirt ook nog uit grap ik. Hoeft niet, mag altijd. Ik besluit het zo te houden en ga tegen hem aan liggen. Zo vallen we knuffelend in slaap. Als ik wakker word slaapt Matthy nog, ik probeer me uit deze positie te wurgen als Matthy me niet los laat. Hij trekt me terug het bed in en begint te lachen. Niet gaan jij schoonheid. Ik lach naar hem en ga terug liggen. Hij begint mij in m'n zij te porren, ik begin helemaal te spartelen, Matthy stoppp neee ik kan hier niet tegen roep ik. Als hij nou eindelijk stopt zit ik boven op hem. Ik merk dat ik er nog niet klaar voor ben en stap snel uit bed. Sorry zegt Matthy, nee geeft niks dat gaat me nog te snel snapje. Matthy stapt nu ook uit bed en pakt me stevig vast. Zolang jij het niet wilt doen we het niet. Dankje zeg ik terwijl mijn hoofd op zijn borst ligt. Matthy kan ik misschien een broek aan van jouw? Het is misschien niet zo chill als ik in mijn string namelijk ga rondlopen. Ja tuurlijk hier. We lopen samen uit de kamer om te ontbijten. Koen zit al aan de eettafel. Hey goeiemorgen. Goed geslapen vraagt Koen? Ja heerlijk, vooral fijn dat ik niet alleen hoefde te slapen en ik knipoog naar Matthy. Wil je een eitje met brood als ontbijt vraagt Matthy? Ja lekker. Ik ga langs Koen aan de eettafel zitten. Waar is Renske eigenlijk vraag ik aan Koen. Oh die moest gaan ze moest al om 09:00 op het werk zijn. Ohja natuurlijk dat had ze me nog verteld, helemaal vergeten. Waar werk jij eigenlijk? vraagt Koen. Ik studeer rechten, en als bijbaan doe ik in de horeca werken, om nog wat geld bij te verdienen. Oh wat vet, rechten is volgensmij wel een lange studie. Ja klopt, maar ik heb het er voor over. Matthy komt aan met ons ontbijt en gaat tegenover mij en Koen zitten. Dankjewel Mat, zeg ik lief. Geen probleem. Om 12:00 gaan we wat leuks doen hé Dana zegt Matthy. Ohja, maar wat nou eigenlijk. We gaan naar de stad, omdat heel veel van je kleding weg is leek het me een goed idee dat jij weer wat dingen gaat kopen die je nodig hebt. Op mijn kosten. Neee Matthy dat mag je echt niet doen. Ik wil je niet blut maken hahaha. Nee geen probleem, je verdient het! Koen vind ook dat ik het gewoon moet doen, en besluit toch maar ja te zeggen. Ik vind het gewoon zielig om van iemand anders geld kleding te kopen.

hey jongens, vinden jullie het fijner als er af en toe veel delen online komen of per dag 1 ongeveer. En moet een deel langer of korter. Dit is namelijk pas mijn eerste verhaal en vind het erg leuk. vooral omdat elk deel toch weer gelezen word

Ibiza met de BankzittersDonde viven las historias. Descúbrelo ahora