•ೋ°10°ೋ•

176 14 69
                                    

Açar açmaz bunu görmekte ne biliyim mxndnxn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Açar açmaz bunu görmekte ne biliyim mxndnxn

Geçen bölüm sonunu bundan ilham aldım.

Nys

"Senin burada ne işin var?" Çok şaşırmıştı. Abisinin burada olmasını beklemiyordu. Dans ederken de Lloyd'a pis pis bakan da oydu. Her yıl başka bir ülke de eğitim görmek için gidiyordu ama bu sene de burada okuyacağını bilmiyordu.

"Bu şeyle evlendiğini bilmiyordum, kardeşim."

Lloyd duyduğu hakaretin arkasında kalamazdı. "Şey derken?"

...

Ortamın sohbeti ne kadar iç açıcı başlasada yavaş yavaş kelimelerin yerini bardak sesleri dolduruyordu. Çayın dökülme sesi, bardağın oturduğu yerden kalkması ve dudaklarla buluştuktan sonra geri oturması odadaki tek hareketti. Arada kalan Prenses sohbet başlatmak istemiyordu. En son konuştuklarında; biri diğerinin inadına lafa devam ediyor ve her nasıl oluyorsa olay tehditlere kadar baş gösteriyordu. 

Prenses esnemeden duramadı. Bu kadar çay içtikten sonra zaten delikli bir uykusunun olacağı kesindi. Esnemesini gören iki erkek ise biri bir şey demeden hemen atılmaya başladı:

- Odamıza\odama gidelim mi?

Kızın tek yaptığı işaret parmağını dudağına götürüp odasının yolunu tutmak oldu.

İki erkek yalnız kalmışlardı.

Ve kim ilk önce uykuya geçecek yarışmasını başlatmışa benziyorlardı. 

Yeşil gözlünün dezavantajı; tüm gün listesini bile  yapamayacağı kadar çok şey yapmasıydı.

Yeşil saçı olanın dezavantajı ise; tüm gün yolculukta olup daha yeni oturuyor olmasıydı.

İkisinin avantajı ise ortaktı. Tıpkı bir eşek gibi inatçılardı.

Uzuuuuun bir gece bu ikisini bekliyordu.

⏝  ི⋮  ྀ⏝

Bahçede yetişen baykuşların sesi saray nöbetçilerine geldiği gibi delikli bir gece geçiren Harumi'nin de kulağına kadar geliyordu. Geceleyin lavaboya gitmek için defalarca uyanmıştı. Bu sefer kalkma amacı farklıydı. Susamıştı. Bunu fark edince geceliğinin üstüne bir şey çekti ve mutfağa doğru adımlarını attı. Mutfağa doğru giderken aklına dün gece geldi. Onların bıraktığı pisliği toparlamak için birisini göndermeliydi. Yolunun üstündeydi aslında. Biraz önden toparlayabilirdi. Dönüş yolunda uğramak üzere bir plan yaptı.

Geçen ki fantezi ve maceradan sonra pek tek başına dolaşacağını zannetmiyordu. Malûm, olayın kahraman Jay olmasa nasıl biteceği meçhuldü. Artık sarayda bile bir koruma ile dolaşacağı fikri ise kafasına belirsiz aralıklarla gelip gidiyordu.

[✓] LOSE | LlorumiWhere stories live. Discover now