Sahabat Stories

1.2K Stories

ALYNE by plantsfav
#2
ALYNEby .♡ 🦋☁️
"Selesai nangis nya, hm?" "....." "Asal lo tau, gue disini bukan untuk lihat lo kayak gini," Rangga menarik tubuh Alyne ke dalam pelukannya...
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF] by EnderWigin73
#3
Perubahan Super Ejen [Ejen Ali FF]by EnderWigin
Cerita ini mengambil tempat selepas Ejen Ali The Movie. Selepas kejadian pemberontakan pinggiran, Ali tidak dibenarkan lagi memakai I.R.I.S, gadjet ciptaan ibunya. Walau...
Some Wounds Aren't Meant To Healed by ameliartw00
#4
Some Wounds Aren't Meant To Healedby amel
Bagi orang lain, luka perlu untuk disembuhkan. Dicari penawarnya dan dihapus akar penyebabnya. Tapi, bagi Stephanie Cecilia Raharja, atau yang akrab disapa Stephie, luka...
Farewell With Happiness  by caseyaasss
#5
Farewell With Happiness by caseyaasss
"Jangan jatuh hati pada orang yang belum selesai dengan masa lalunya." Ternyata kalimat itu benar adanya, itulah yang dirasakan Kierra. Aska adalah sosok yang...
《SKETSA》 by aquvibe9to0
#6
《SKETSA》by hujaii
"There's a weird pleasure in loving someone who doesn't love you" -Kim Sohyun, 2019-
Villa GESREK by SZalwaaN
#7
Villa GESREKby SZalwaaN
Sahabat membuat hidup menjadi jauh lebih baik, contohnya seperti Villa Gesrek. Mereka bukan persahabatan yang biasa dan membosankan, mereka ini... agak diluar nalar, uni...
- 🌏 KULMINASI by quentfebry
#8
- 🌏 KULMINASIby asaarika_
KULMINASI memiliki arti titik tertinggi yang dapat di capai oleh benda langit. cerita sederhana ini mengisahkan tentang KULMINASI empat saudara di rumah sederhana. setel...
Misteri Toilet Sekolah by vyfah_lt
#9
Misteri Toilet Sekolahby Avyfah
Hallo guys,,(^▽^) Welcome to my first horror story, Ok, guys sebelum kalian baca ceritanya kalian harus baca ini dulu!!,, Jadi guys, cerita ini menjelaskan te...
The Cat Girl ✶Completed✶ by mutiams53
#10
The Cat Girl ✶Completed✶by kimydypop
【DILARANG PELAGIAT DALAM BENTUK APAPUN】 #thecatgirl Sebuah cerita tentang seorang gadis yang terkena kutukan, bukan sihir atau ilmu hitam semacamnya kutukan ini yang di...
THE LEGEND OF SHINOBI  by Sagita-chan
#11
THE LEGEND OF SHINOBI by Mommy Sugar
Dia adalah seorang bocah yang tidak dianggap oleh keluarganya karna kapasitas chakra yang sedikit hampir tidak terasa. Penganiayaan ia dapat setiap harinya. Pada suatu...
Parelthon [ON GOING]// HIATUS  by itsmatcha_
#12
Parelthon [ON GOING]// HIATUS by momiira
Aileen Primaliadana, gadis polos yang ditakdirkan bertemu dengan lelaki idaman satu sekolah. Lelaki bernama Ardenta Gibran Prasetya, si ketua basket SMA ELANG yang selal...
AMAT by sawalnuwa
#13
AMATby S. Anwar
Ikuti liku-liku kehidupan Amat sepanjang penglibatannya dalam dunia persilatan ghaib yang meliputi pelbagai perkara sakti, mistik, saka, khurarat, jin dan sebagainya.
Permintaan ketiga by SimonMalik
#14
Permintaan ketigaby Simon Malik
Bila dia mengetahui yang dia kini mempunyai pendamping, kehidupan Cikgu Noi berubah 180%. Nak kata saka, bukan. Nak kata jin yang minat pun bukan. Tapi dalam diam dia m...
MY HUSBAND MANTAN by TsukasaEishi111
#16
MY HUSBAND MANTANby Tsukasa Eishi
Aku menyesal maafkan aku ,,,aku akan menebus kesalahan ku jjk aku gk sudi menirima mu lagi pengkihatan bersama sahabat ku taakan ku lupakan lisa maafkan aku rose kamu b...
KAIVAN ARGANTARA  by pecintacocolate
#17
KAIVAN ARGANTARA by dianirizkiaaa
[FOLLOW SEBELUM BACA!!] *CERITA HASIL SENDIRI!! ✍️ NO PLAGIAT!! ✍️ USAHAKAN BACA DESKRIPSI DULU!! ✍️ KALO GAK SUKA SKIP!! ✍️ VOTE KOMEN!! Kaivan Argantara, panggil saja...
Lo Spesial Buat Gue [ On going ] by Bunnar827
#18
Lo Spesial Buat Gue [ On going ]by Bunga Wati
Judul Awal : "A Thousand Dreams A Million Stories." [ Budayakan follow sebelum membaca] Tekan tombol bintangnya dan jangan lupa tinggalkan jejak kalian deng...
sahabat ke isteri by jejaridm
#19
sahabat ke isteriby jejari
dari sahabat ke isteri...
My Annoying Husband  by syhminzm
#20
My Annoying Husband by syhnzr
Tengku Nur Elisya Airish Binti Tengku Muhamad Nizam merupakan anak perempuan tunggal keluarga tersebut. Mempunyai dua orang abang iaitu Tengku Muhammad Akif dan Tengku M...