Bölüm 11

35.6K 3.9K 3.4K
                                    

Çeviri: Tookira (beni instagram da followlayabilirsiniz ve mesaj atarak ulaşabilirsiniz! @tookira iyi okumalar! )

Chanyeol dudaklarını gerdi. "Bu yedi günde ne olmasını bekliyorsun?"

Sessizlik büyüse de , havada dingİnlik vardı. Baekhyun uzaklara bakıyordu. Chanyeol'un sorusuna cevap verdiğinde gayet ciddi ve dürüsttü. Güzel ve sakin gözükerek gözlerine bakmaya çalıştı. Bu Chanyeol'un fark ettiği bir şeydi.

"Bir şey olmasını beklemiyorum..." dedi. Yavaşça , narin parmaklarını bağlayarak. " bir hafta için, sadece öyleymiş gibi davranmanı istiyorum Yeol..." Titremek üzere olan bir sesle. "Beni eskiden olduğu kadar seviyormuş gibi davranmanı istiyorum." 

"Baek-"

Yüzünde bir gülümsemeyle, Baekhyun elini kaldırdı. "Dedim ki 'seviyormuşsun gibi' yap. Sevmediğini biliyorum. Sadece seviyormuş gibi yap. Daha fazlasını istemiyorum. Bu benim için tutacağın son söz olacak..."

____________________________

1440

Evde olmak, garip hissettiriyordu. Hatta daha da fazlası, Baekhyun'la paylaştığı odadan başka bir odada uyumak daha da garipti. Yaptıklarından dolayı Tanrı onu cezalandırıyormuş gibi hissetmişti. Yaptıklarıyla bunu hak etmiş olabilirdi. Aylarca konuşmamadan sonra, Baekhyun'a boşanmak istediğini söylemek için ulaşmıştı. Ama sonuçta, bu kaçınılmazdı. Artık yürümüyordu. Chanyeol bir yola koyulmuştu, Baekhyun sa bir başkasına.

Başını sağa çevirip pencereye baktı. Parlak yıldızları fark ettiğinde, Chanyeol şehirdeyken görmemezlikten geldiği başka neler olduğunu merak etti.

__________________________

Bir kaç saatten fazla kalmayacağını düşündüğü için Chanyeol kıyafet getirmemişti tabii ki. Bu konuda endişeleniyordu. Baekhyun'a söylediğinde, Baekhyun gülümseyip endişelenmemesini söyledi. Yatma saati geldiğinde, Chanyeol'a bir zamanlar onların yatakodası olan odanın yanındaki misafir odasını verdi. Baekhyun onun yanından ayrılıp kolunda üç gömlekle, ardında Luna'nın kolunda ise pijamalar, şortlar, iç çamaşırları ve t-shirtlerle belirmişti.

"Hepsini taşıyamadım." diye açıkladı Baekhyun. "Benim için çok ağırlar."

Chanyeol onların yatağa bıraktığı kıyafet yığınına baktı. "O kadar da ağır görünmüyor."

"Bana bir tonmuş gibi geliyor." Dedi Baekhyun sessizce.

Baekhyun Luna'nın ardından odayı terk etmeden Chanyeol ona iyi geceler dedi. Baekhyun ona ezberinden rakamlar dizisi okudu. Binary anlamayan Chanyeol devam etti. Odada dikilirken merakı onu dürtmeye devam etti. Gözlerini yataktaki yığına kaydırdı. Sonra yatağa ilerleyip tüm kıyafetleri toplayarak havaya kaldırdı.

Ağır değillerdi.

_____________________________

İçinde bulunduğu duruma ve önceki gece kızgın Kyungsoo'dan gelen mesajlara rağmen, Chanyeol huzurlu bir şekilde uyandı.  Nasıl olduğunu anlayamadı. Belki şehirde olmadığındandı, sirenler ve araba sesleriyle dolu olmayan bir uyku çekmişti. Veya ev sayesindeydi. Baekhyun her odayı rahat ve sıcak dekore etmişti.

Bir duş alıp. Baekhyun'un ona ödünç verdiği kıyafetleri. Aynadaki yansımasına bakınca bir şey fark etti. Baekhyun ona geride bıraktığı kıyafetlerini vermişti.

Acı içini doldurdu. Baekhyun'un bunu bilerek yapıp yapmadığını bilmiyordu. Muhtemelen kasıtlı değildi. Kafasında Baekhyun'un bunları hala neden sakladığına dair sorular oluştu. Eskilerdi. Chanyeol aylardır bunları giymemişti. Onları arkasında bırakmıştı.

10080Where stories live. Discover now