Bölüm 7

32.2K 3.7K 1.4K
                                    

Çeviri: tookira

(Beni instagram'de takip edebilir veya burada mesajdan ulaşabilirsiniz!♡)

Baekhyun'un ilk kitabı yayaımlandığında, sonunda özgür hissetti. Sonunda gidip Chanyeol'u ziyaret edebilecekti. Başarılı yayımlanmış bir kitap ve full dolu bir iş programıyla. Baekhyun'un Chanyeol'u ziyarete gittiği gece, genel konular hakkında konuştular. Baekhyun "Seni seviyorum." dediğinde Chanyeol'da dedi, fakat bu kelimeler eskisi kadar sıcak gelmiyordu.

Ve o gece birlikte olduklarında, bu bir ihtiyaçtan dolayıydı, birazcık da zorla gibi hissettirmişti. İkiside öyle hissettmişti. Aralarındaki boşluğu fark etmişlerdi. Bir daha eskisi gibi beraber olamayacaklarından korkmuşlardı. Yapacak birşey yoktu. Chanyeol yorgundu. Baekhyun da öyle. Ama hala tutkulu bir gece geçirmek için uğraşıyorlardı. Uyuyup dinlenmek yerine.

_____________

Kutu oyunları, Cuma akşamları yapmayı sevdikleri şeylerden biriydi. Chanyeol eve altı gibi geldiğinde, Baekhyun akşam yemeğini hazırlayıp oynayacak bir oyun seçerdi. Yemekten ve dişlerini fırçaladıktan sonra, oyunu başlatırlardı. Bazen bahse girerlerdi. Bir keresinde, Monopoly oynarlarken, Chanyeol her Baekhyun'un mülkerinin birini satın aldığında, Baekhyun'un bir parça kıyafetini çıkarmasını istedi. Chanyeol -ticaret dahisi- muhteşem bir taktikle oynayıp Baekhyun'u oyunun ilk 30 dakikasında çıplak bırakırdı.

Oyun gecesi asla uzun sürmezdi. Yatakta geçirdikleri vakit her zaman oyundan uzundu. Uyumadan önce, Chanyeol Baekhyun'a fısıldardı. "Ben kazandım." Baekhyun alay edercesine gülerdi, onu daha yakınına çekip başını sallardı. "Hayır ben kazandım." Derdi. Kissing Chanyeol deeply. "Sen benimsin. Sonsuza dek."

___________

"Bu haftasonu imza günüm var,Yeol." dedi Baekhyun webcam e gülümseyerek. Chanyeol ona yorgunlukla gülümsedi. "Gerçekten mi? Kitabın nasıl gidiyor?"

Baekhyun başını sallayıp "İyi gidiyor. Yeni yazarlar sıralamasında yukarılardayım. Gerçekten çok mutluyum." dedi.

"Tebrikler, Baek."

"Teşekkürler, Yeol." Bir anlık sessizlikten sonra "Yani gelecek misin? Lütfen?" Chanyeol ağzını açıp birşey söyleyecek gibi oldu. Muhtemelen gidemeyeceğini bile bile "Tabii." dedi.

Chanyeol'un davranışlarından dolayı Baekhyun garip hissediyordu. "Bir kitap al! Senin için imzalayacağım!" Gülümsedi. Dalgınca aşağıya baktı."Ah, gitmem gerek." Dedi Baekhyun esneyerek. Chanyeolda esneyerek "Pekala,görüşürüz." dedi.

"Görüşürüz." Dedi Baekhyun başını sallayarak. "Oh- bu haftasonu geliyor musun?"

"Baek, ben-"

Bir gülümsemenin ardına saklanarak Baekhyun ona el salladı. "Sorun yok! Cevabı zaten biliyordum. Anlıyorum... Bir gün gelmelisin. Ön bahçeye güzel çiçekler diktim." Chanyeol'un yüzüne baktı. Kocasının verecek bir cevabı olmadığını biliyordu. Onu kötü hissettirdiğini düşündü. Kendini toparlayıp "Senin için resim çekeceğim tamam mı?"

"Tamam."

"Görüşürüz, Chanyeol, seni seviyorum."

Chanyeol bir an duraksadı. "Görüşürüz Baek."

Baekhyun 'Seni seviyorum' kısmını bekledi. Fakat 2 saniye sonra Chanyeol başını sallayıp aramayı sonlandırdı. Baekhyun bunu Chanyeol'un çok yorgun olmasına bağladı. 3 basit kelimeyi hatırlamak için çok yorgundu...

10080Where stories live. Discover now