Bölüm 2

48K 4.4K 1.2K
                                    

Çeviri: Tookira

Ölüm onları ayırıncaya kadar birbirlerini seveceklerine bir kaç ay sonra söz verdiler. Mezuniyet ve düğünlerinden sonra, kendilerine bir daire buldular. Küçüktü ama onları rahatsız etmedi. Baekhyun'un dokunuşları orayı bir yuvaya dönüştürdü. Chanyeol'un yoğun iş gününden dönerken zevk aldığı yuvaya. Her gece Baekhyun'a sarılıp O'na dekore edebileceği daha fazla yer olacak büyük bir ev için söz verirdi. Ve her gece, Baekhyun Chanyeol'un göğsüne doğru gülümseyip teşekkür ederdi.

Chanyeol'un etik ve çekici kişiliği işindeki mevki basamaklarını çabucak çıkmasını sağladı. Artan kazancı için bir banka hesabı açtılar. Bir gece, Chanyeol yavaşça Baekhyun'un laptop'ını kucağından aldı. Diz çöktü ve kocasının ellerini tuttu. "Baek." Diye başladı sözlerine. Baekhyun gözlerine bakıyordu. " O bir gün alacağıma söz verdiğim evi almak istiyorum."

☆☆☆☆☆☆☆

Titreyen dudaklarla , nefes nefese kocasının boynuna sarılıp teşekkür etmeden önce defalarca başını salladı Baekhyun. O gece birbirlerine sarılıp dokunuşlarının tadını çıkardılar ve made love slow and deep.

Alacakları evin Baekhyun'un işine uyum sağlaması gerekiyordu. Sessiz ve sakin olmalıydı. Küçük, ama sessiz bir çevreye sahip bir ev buldular. Chanyeol, Baekhyun'a dönüp, "Ne düşünüyorsun?" Diye sorduğunda cevabı zaten biliyordu.

"Bayıldım Yeol..."

Gülümserken, Chanyeol Baekhyun'un ellerini kavradı. "Hadi alalım öyleyse." Baekhyun endişeli bir şekilde kocasına baktı. "Ama bu ev iş yerinden 1 saat uzaklıkta." Chanyeol omuzlarını silkti. "Eğer çok sevdiysen, benim için önemli değil. Sadece 60 dakika gidiş ve geliş. Bir kaç saniye sonra, Baekhyun gerçekten sorun olup olmadığını sordu. Chanyeol başını salladı. Ardından kontrat imzalandı.

10080Where stories live. Discover now