Bölüm 3

40.6K 4.3K 1.2K
                                    

Çeviri: Tookira

Düzenlemeler Chanyeol'un işe gidip gelmesine göreydi. Fakat zaman geçtikçe işler birikmeye başladı. Chanyeol'un fazla mesai yapması gerekti. Bu kısır döngü devam ettikçe Chanyeol, gündelik ihtiyaçlarını bile karşılayamaz hale geldi. Genelde yorgundu ve araba kullanırken gözleri kapanıyordu. Bu yüzden araba kullanmadan önce kafein alması gerekiyordu. Bu da işte yorgunluğa ve eve gittiğinde bir türlü uyuyamamasına sebep oluyordu.

Baekhyun, kocası ona böyle bir hayat sunmak için çok çalışmasından dolayı kendisini suçlu hissediyordu. Alternatifler hakkında düşünürken, Baekhyun buna bir çözüm buldu.

Bir gece sofrada "Chanyeol, belki de şehirde bir daire tutmalısın." Diye kibarca öneride bulundu. Gözlerini kocasına çevirdiğinde, ona bakan yorgun gözlerle karşılaştı. "Ne yapmamı istiyorsun?" Dedi Chanyeol. İnanamayarak söylemişti. Baekhyun içini çekti ve endişeli bir şekilde Chanyeol'a baktı. "Seni daha fazla bu şekilde görmeyi istemiyorum Yeol. Hergün işe yarı ölü gibi gidiyorsun. Döndüğünde ise daha da kötü. Günde sırf 2 saatini yolda geçiriyorsun. O zamanı daha fazla uyumak için kullanabilirsin..."

Chanyeol gergince şakaklarını ovuşturdu. "Baek, ben iyiyim."

"Hayır, değilsin!" Baekhyun sesini yükseltti. "Dinle, bir daire demek değildr ki-" "Sana sorun yok dedim. Baek." Chanyeol sertçe cevapladı. "Lanet olsun, endişelenmeyi kes."

Baekhyun, Chanyeol'un ilgisizliğine sinirlenmeye başlamıştı. Elindeki çatal-bıçağı masaya koyup ayağa kalktı. "Senin sorunun ne?" Ağlamaya başladı.

Baekhyun'un aksine, Chanyeol sandalyede oturmaya devam ediyordu. "Baek, otur." Yumrukları sıkılı halde Baekhyun çıkıştı "Hayır Chanyeol, beni anlamıyorsun. Sadece sana yardım etmeye çalışıyorum."

"Yardım etmek?" Dedi Chanyeol. "Hayır Baek. Bu fikir bana benim buradan gitmemi istiyormuşsun gibi hissettiriyor." Uykusuzluk ve çok çalışmak daha da sinirli olmasına sebep oluyordu. Baekhyun şok içinde "İstediğim bu değil!" Dedi.

"Bağırma, Baek" Chayeol homurdandı. "Çok gürültücüsün."

Baekhyun hayal kırıklığıyla sandalyesini yerine itti. " Gitmeni istemiyorum! Ne kadar ne kadar sinir bozucu bir adamsın, ama lanet olsun, seni seviyorum! Tüm günün stresine 2 saat yolu eklediğini görmek beni üzüyor."

Baekhyun dudaklarını ısırdı. "Çok üzüyor Yeol, ama sen bunu görmüyorsun çünkü eve adımını atar atmaz uyuyakalıyorsun. Yorgun olduğun için artık benimle ilgilenmiyorsun bile."

Baekhyun cevap için bekledi, ama Chanyeol sessiz kaldı. Ardından "Çok dramatikleştiriyorsun." Diye mırıldandı.

Baekhyun vurulmuş gibi hissediyordu. Chanyeol'un anlamadığı ortadaydı. Kısacası onu dinlemeyi reddediyordu. Hatta onun 'dramatikleştirdiğini' söylemeye cürret etmişti. O yanlızca kaygılarından bahsederken hem de. Chanyeol gözyaşlarını görmeden önce, Baekhyun titreyerek arkasını dönüp masayı terk etti.

10080Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin