#7

1K 41 1
                                    

   In baie era un plic roz cu inimioare si geamul deschis. Am inchis geamul si am luat plicul. Am mers in camera si m-am trantit in pat. M-am gandit sa deschid plicul.

   "Draga Beatrice, m-am gandit sa-ti dezvalui cel mai mare secret al meu. Acum o saptamana cand mi-ai aspus ca sunt mai ciudat decat tine, ai avut dreptate. Probabil ca m-am sinucis sau ceva in momentul in care tu citesti asta. M-ai facut sa ma simt oribil, te-ai ascuns la un baiat, puteai sa-mi spui ca nu ma iubesti, nu sa te ascunzo. Da, te iubesc! Cu dragoste, Zein."

   Este cam vag biletul... Nu am inteles prea multe. Ceva de un baiat Zein care ma iubea iar eu nu stiam sau stiam, iar el probabil ca s-a sinucis. Probabil era emo sau ceva.

   Ma duc in baie si incep sa ma machiez si coafez.

   Am coborat rapid jos. Petrecerea incepuse. Dereck m-a vazut si m-a sarutat flamand. Toate fetele se uitau urat la mine. Am iesit pana afara cu Asheley. A vrut sa-mi faca o surpriza:

   -La noapte o sa fugim la plaja, vii?

   -Nu pot sa-i fac asa ceva lui Dereck! Cred ca-l plac.

   Intru in camera. Dereck vorbea cu o tipa mult mai sexy decat mine. Aceasta chicotea, venea langa el, filtra cu el. Simteam pentru prima data gelozia.

   Ashley se aproprie de mine.

   -Acum ce zici? Te-ai mai gandit?

   -O sa vin cu voi cat de departe se poate de Dereck.

   Petrecerea era pe sfarsite. Eu am spus ca mi-e somn si ca trebuie sa ma culc. Mi-am facut bagajul cat de repede am putut si m-am schombat la fel de repede. Am urcat in podnpana s-a terminat petrecerea. Cand s-a terminat am coborat rapid si am fugit cu fetele.

   Am luat-o prin padure.

   -Oh, nu!

   Exclama Sandra.

   -Ce este?

   -S-a intamplat ceva teribil!

Iubire sau uraWhere stories live. Discover now