2.

10.6K 379 11
                                    

Z pohledu Amber

Ráno mě jako vždy vzbudí budík do školy.Vstala jsem a šla do koupelny,tam jsem si udělala ranní hygienu a všechny ty holčičí věci.

Šla jsem zpět do pokoje a ze skříně si vzala spodní prádlo, legíny a bílý tílko.Oblíkla jsem se a šla za bráchou do kuchyně.

"Ahoj" pozdravili jsme se objetím.

"Jak se máš Amber?"

"Kdybych nechodila do školy tak super." zalila jsem si lupínky mlékem a začala jíst.Je 7:25 a autobus jede v 7:36.

"Vážně to nechceš říct učitelce?"

"A co Ashi? Už jsem jí to řekla a ona mi odpověděla že si to musíme rešit sami" brácha vykulil oči.

Rychle jsem dojedla a vydala se zase do pokoje.Tam jsem si vzala mikynu,bundu a beanie s věcma do školy.

Na chodbě jsem si obula svoje černý vans a s bráchou jsme šli na bus.

Když jsem s Ashtonem tak si na mě nikdo nedovoluje,což je divný.Asi si ho přivážu k sobě aby si na mě nemohli dovolovat nikdy.

Ale když mi něco Simpson a jeho parta dělá ,bráním se.Nerozbrečím se hned a neuteču ale vynadám jim a pak to schytam víc.Ale já bych prostě nemohla kdybych jim něco neřekla.

Autobus zastavil na školní zastávce a já s bratrem vystoupila.Všichni se na nás dívali a něco si řikali.Já jsem se raději rychle rozloučila s Ashem a šla ke skříňkám.Vyndala jsem si učebnici matiky a dala si do skříňky bundu a čepici.

"Ale,ale Irwinová " řekl ten slizký hlas Simpsona."Co chceš?" vyprskla jsem."Chci aby jsi ležela na zemi a svírala se v bolestech" ušklíb se.

"Můžeš si o tom nechat zdát " ukázala jsem mu prostředníček a hned mi přilítla facka a kopanec do břicha.Bolelo to,hodně ale já dělala že mě to nebolí a jen se šklebila.

Kopl mi silně do nohy a to už jsem se svezla po skříňkách a svírala se v bolesti,tak jak řekl."Ještě není konec Irwinová" chytl mě za vlasy a pak mi hlavu hodil na skříňku.Všichni se smáli.Co jim na tom kurva přijde vtipné?! "Dělá ti to dobře?!" zamračila jsem se.Jen kývl a odešel.Vzala jsem si věci a dokulhala na záchody.Zavřela se v kabince a už mi tekli slzy které jsem hned setřela.

Vyhrnula jsem si legíny tam,kde mě Simpson kopl.Měla jsem přes kůži vidět krev a bylo to fialový.Povzdychla jsem si a koukla se do zrcadla co je tu v kabince.Zamakeupovala jsem si monokl a povzdychla si.Ještě mě bolelo břicho ale to nic nebude.Vzala jsem si tašku a šla do třídy.Pozdě.

Zaklepala jsem na dveře a po Dále otevřela."Slečno Irwin, jdete pozdě" řekla učitelka mile.Ona ví co se mi děje ale nemůže s tím nic dělat."Sedněte si a ať už se to neopakuje" řekla kapku přísnějc aby to nevypadalo nápadně.

Sedla jsem si dozadu k Nat a pozdravila jí.Nat je moje kamarádka.Ví co se mi děje ale znovu- lituje mě ale nic s tim nemůže udělat-.

Učitelka zapisovala nějaký příklady na tabuly a já si je opisovala.

A takhle vypadá můj normální den..

Ahoj:)

Líbí se část:o? :) je to moje první story kde píšu šikanu a takový.
Vote a názor do komentu.:) ❤

My Stupid Brother!»5sosWhere stories live. Discover now