3.

7.3K 373 19
                                    

Z pohledu Amber

Šla jsem na autobusovou zastávku sama.Protože Ash má dneska víc hodin než já.Sedla jsem si na lavičku co byla na zastávce a vyndala si iPhone.Pustila jsem si do sluchátek písničky. Začala mi hrát melodie Dangerous.V duchu jsem si ji zpívala s Davidem a pak přijel autobus.

Sedla jsem si k oknu a čekala až budu doma.

Vystoupila jsem z autobusu a odemkla dům.Zula jsem se a šla do kuchyně.Hodila jsem tašku na zem a vzala si hrušku.

Ohryzek jsem pak hodila do koše,popadla tašku a šla do pokoje.Lehla jsem si na postel na břicho a hned vystřelila.Bolelo to.Šla jsem před velký zrcadlo co je na chodbě a povytáhla si tryčko pod prsa.Na břichu jsem měla velkou modrofialovou modřinu.Tyvole já jsem celá zamodřinovaná..

Ukazováčkem jsem přejela po modřině a sykla bolestí.Otevřeli se dveře.Brácha."jsem domaa" zakřičel.Stáhla jsem tryko dolu a doběhla za ním."Ahoj" řekla jsem a on mě objal.Měla jsem co dělat aby mi nevytryskli slzy jak mě silně objímal.Mačkal mi to břicho.

"A-uhoj" řekla jsem a on se odtáhl.Nejistě se na mě podíval.Sakra.

"Je ti něco Am?..Zase ti něco udělal?"

"N-ne " udělala jsem palmface.

Zasmál se a šel do obýváku."Co budeme dělat?" zvedla jsem obočí a sedla si v kuchyni na barovou židly přičemž jsem měla dobrý výhled do obýváku."Koupil jsem novou hru"

V duchu jsem zajásala a šla za nim.Sedla jsem si do obýváku a pozorovala jak něco nastavuje.

Když už jsem po 4 vyhrála Ashton naštvaně zabručel."Jdu spát" řekla jsem a on se na mě divně podíval."Amber je 6"

"Jsem unavená po těláku" bolela mě ta modřina na břichu.

"Tělocvik máte v pátek'' povzdychl si

"Jsem unavená,nech to být,dobrou" dala jsem mu pusu na tvář a odešla po pokoje.Vzala jsem si oblečení na spaní a šla do koupelny.Svlékla jsem ze sebe všechno oblečení a dala ho do koše na prádlo.

Stoupla jsem si pod proud teplé vody a užívala si pocit být na chvíli v klidu.Umyla jsem si vlasy a vylezla.Oblíkla jsem si připravené prádlo a došla před zrcadlo.Vyčistila jsem si zuby,odlíčila se a učesala si vlasy.

Došla jsem do pokoje a s laptopem si lehla na mou postel.Pouštěla jsem si písničky a četla si.Pak jsem si připravila věci do školy a šla spát nehledě na to že je 9 hodin..

Názory ? ⊙ω⊙

My Stupid Brother!»5sosWhere stories live. Discover now