4.

7.7K 355 21
                                    

V médiích část pokoje Am:))

Z Pohledu Amber -

Dneska už konečně pátek.Vstala jsem jako vždy a šla rovnou ke skříni.Vzala jsem si spodní prádlo,tryko superman a černý džíny s dírami na kolenou.Šla jsem do koupelny a začala si čistit zuby.Vlasy jsem si učesala do culíku a namalovala se.Když jsem si myla ruce všimla jsem si jizev na rukou.Sakra.V pokoji jsem si na zápěstí dala náramky a už v podstatě byla.Jelikož byla půlka listopadu vzala jsem si koženou bundu a ještě do vlasů dala Ashův šátek.

Brácha mi řekl že dneska nikam nepůjde že mu je blbě že včera s kamarádama pili.Jen jsem kývla a šla na zastávku.Sedla jsem si jako vždy na svý místo úplně dozadu k oknu.

Ve škole jsem se co nejvíce snažila vyhíbat Simpsonovi.Poslední hodinu jsem šla na hodinu -kterou mám bez Nat a Simpsona.Sedla jsem si dozadu ,vytáhla si telefon a chatovala s bráchou.

Když zazvonilo mobil jsem si dala do kapsy u džín a do třídy vešla učitelka a za ní nějaký kluk."Třído,tohle je váš nový spolužák." usmála se."představ se" popostrčila ho a sedla si za stůl.

Byl pěkný.Měl blond vlasy,vyčesané nahoru,červenočernou kostkovanou košily a černý potrhaný džíny.

"Jmenuju se Luke Hemmings.Je mi 18 s mámou,tátou jsem se přistěhoval z Californie." mykl rameny a třída mu moc nevěnovala pozornost.Za to já 100%

"Super.Sedni si na volné místo" řekla učitelka a já se nervózně porozdlíhla po třídě.Bylo místo vedle mě nebo vedle šprta.Koukl se na mě ,usmál se a vydal se ke mě.Prosím bože ať si sedne jinam."Ahoj" zašeptal a sedl si.

"Čau"

"Jsem Luke" usmál se.

"Jop.Já Amber" zazubila jsem se.Přikývl a podepřel si hlavu rukou.

Po hodině jsem si vzala batoh a šla co nejrychleji ze školy.U skříněk mě ale zastavil Simpson.O můj bože.Vrazil mi pěstí a já se skutálela k zemi.Sáhla jsem si na nos kterej moc bolel.Koukla jsem se na ruku a tekla mi krev.S batohem,bundou a vším jsem utekla na záchody.Luke mě viděl a běžel za mnou.Vzala jsem si kapesnícky a začala si stírat krev i když pořád tekla."A-mber." vydechl zděšeně a šel ke mě -ale to jsou dívčí záchody Lucasi-.

Vzal mi kapesník a setřel mi krev.Posmrkla jsem a stekla mi slza.Proč mi to kurva dělá?! To není normální že jen tak někdo přijde a dá vám pěstí no ne?!

"Proč ti to udělal?" zamračil se.

"Já opravdu nevím."

"Co? Takže ti to dělá jen tak pro pobavení?" přikývla jsem.

"Jak dlouho?"

"Od začátku září."

Spolu jsme šli domů a povídali si.Zjistili jsme že jsme skoro sousedi a že si rozumíme.Zamávali jsme si a já vešla do domu.

"Irwinová kdo byl ten kluk?" ozval se z obýváku Ash.Zasmála jsem se."Luke.Nový spolužák,je fajn" usmála jsem se a sedla si vedle něj na pohovku."Kurva Amber!" vykřikl Ash.Zděšeně jsem se na něj podívala.

Ukázal mi černou obrazovku v mobilu a já vyskočila.Můj nos nebyl nos ale byl úplně křivej a nateklej.Okamžitě se mi spustili slzy a já se zavřela v pokoji a šla k zrcadlu.

Nahmatala jsem si na něj a kurevsky to bolelo.Sykla jsem bolestí a Ash přilýtl do pokoje." To ti udělal Simpson?" vykřikl.Jen jsem opatrně přikývla jakobych se bála že ho teď půjde zabít."Amber.Ukaž mi to břicho ze včera" řekl a já si zoufale povzdechla.Vyhrnula jsem tryko a Ash vykulil oči.Ta modřina se zabarvovala do růžova."Amber tohle už není normální_" objal mě.

"Ashi já ani nevím proč mi to dělá" rozbrečela jsem se.Hladil mě po zádech a šeptal uklidňující slova která teď nepomohla.

To jsem tak špatná?

Hned jak Ash odešel jsem šla do koupelny a vytáhla žiletku.Chvíli jsem si s ní hrála v ruce a přemýšlela.Vždy mi pomohla.Sice jen na chvíli ale aspoň na malou chvíli jsem se cítila volná a daleko od všech problémů.A tak to zase začalo.Nastavila jsem levý zápěstí a přejela po něm asi 5krát.Pak jsem sjela po vaně ,opřela si o ní hlavu a zavřela oči.

My Stupid Brother!»5sosNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ