EPILOG+Poděkování madarinkám♡

4.1K 229 27
                                    

Song na boku,guys.Elastic Heart

Amber s Lukem jsou stále spolu.Amber je právě v 9 měsíci těhotenství a každou chvíli by měla rodit.
Všechno jim vychází a jsou šťastný.Mají mít chlapečka.Dohodli se na jménu Ashon.Am ho chtěla,protože si vždy když vyslovila chlapečka jméno vzpomenout na svého staršího bráchu,který jí bránil,objímal,utišoval ale i mlátil..Nevadí jí to.Došla k závěru že se nechal zblbnout Codym.

Amber vyhodili ze školy jelikož nechtěli mít ve škole těhotnou dívku.Bylo to pro ní i tak lepší.Nikdo se jí neposmíval a nikdo jí nenadával či mlátil.

Luke se školou zkončil,chtěl být s Am každou vteřinu.Je šťastný že je Am těhotná.Miluje je oba dva.Jak malého Ashtona tak i Amber.
Mike to dal dohromady s Lyssou.Oba dva si padli do oka.Momentálně mají fialovo modrou hlavu.Oba dva se milují.

Calum to dal zase dohromady s Nat.Jsou si velice podobní.Mají hnědé oči,hnědé vlasy s blond pramínkem a oba jsou důvěřivý.Luke s Amber jsou odlišní a to je to,co je na nich přitahuje.Am má hnědé vlasy,hnědé oči a je malinká.Luke je vysoký blonďàk s dokonale modrýma očima.

Každý den se s partou kterou tvoří Am,Luke,Mike,Lyss,Nat a Cal schází v jejich oblíbené cukrárně.Nebyl den kdy se nesešli.Vždycky přišel každý a povinně.

Michael,Alyssa,Natalia a Calum proto nechápali když se tam ve 4 sešli jen oni.Řekli si že je Amber asi špatně a tak s ní Luke zůstal.Když odbyla 5 hodina,všichni se rozešli domů.Alyssa byla s Mikem a Natalia s Calem.
Všichni se zhrozili když jim přišla fotka malého miminka s velikýma hnědýma očima s popiskem 'Am dnes porodila:),jestli chcete vidět malého Ashe,přijďte do porodnice.Xx Luke.

Všichni na sebe hodili mikynu,boty,popadli klíčky od auta a vyjeli do nemocnice.Když se tam všichni sešli na chodbě,netrpělivě čekali.Lyss s Nat měli do breku.Když však vyšel vysoký blonďák s mimčem v ruce,všichni se k nim rozeběhli.

Říkali si jak je krásný a že je podobný Amber.Amber si byla však jistá že je to celý Ashton.Dnes je mu 5 let.Má blond,kudrnatý vlásky a hnědé oči.Rád bubnuje a je chytrý.Luke s Amber jsou na něj pyšní.Mají se rádi a každý den jezdí na výlety..

Přišla Ashova první láska.Když se s ním rozešla,byli mu rodiče vždy oporou..Když jel na vystoupení se svýma kamarádama a vyhráli,rodiče byli pyšní...

Ahojdá ✌

Omg teď se mi opravdu chce brečet.Nemůžu věřit tomu,že tuhle story ukončuji.Je to jakoby včera když jsem byla šťastná z prvního komentu a vote.Nebo naopak byla smutná když jedna část měla míň úspěchu.

Strašně vás mám ráda!!

Děkuju moc za vaší podporu,když jsem psala info že to jde na dno a vy jste mě podpořili.

Jste úžasný ❤❤

Nikdy na tuhle story nezapomenu,byla hodně úspěšná:')!

Dopíšu YouTube life a určitě začnu psát další,buť s 5sos nebo někým jiným! Doufám že si ji přečtete a budete jí mít rádi jako tuhle:)!

Miluju vás,mandarinky! ♡^▽^

Užívejte si života..

Vote,koment a páčko ❤❤❤✌✌✌✌

Vaše,milovaná,mandarinka,unicorn,atd..
~Sann
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥❤❤❤❤❤

My Stupid Brother!»5sosWhere stories live. Discover now