5.

6.7K 308 12
                                    

Vím že je to zatím o ničem :/ Ale pak to bude lepší!..Nemůžu všechno prdnout na začátek to by jsme zkončili u 10 části :D.Připravte se tohle bude něco!!

SONG NA BOKU!!

Z POHLEDU LUCASE

Když jsem došel do mého nového domu tak jsem se vyzul z bot a hned přišla mamka.

"Ahoj zlato,tak jak jsi se měl?" usmála se.

"Jo fajn.Mám novou kamarádku Am"

"Tak to je super." vrátila se do kuchyně a já šel nahoru po dlouhé chodbě až k mému pokoji.

Zavřel jsem se a rovnou šel k notebooku.Dneska mě celkem dost zaskočila Amber.Jak jí ta blondýna zmlátila.Asi to opravdu není možný když jí bezdůvodně mlátěj.Je mi jí celkem líto ,Am je pěkná tak nevim proč jí ubližujou..Šel jsem na facebook a přidal si Am a hned jsme si psali.

Z pohledu AMBER

Když jsem si dopsala s Lukem tak jsem usoudila že bych se mohla jít projít.Potřebuju na vzduch.Venku bylo zimní počasí -zatím bez sněhu.

Oblíkla jsem se a vzala si telefon a peněženku.

"Kam jdeš?" zastavil mě Ash.

"Chci se jít projít" odsekla jsem a Ash si povzdychl.Kývl a já se obula a šla.

Už byla tma ale já se ani moc nebála.

Zastavila jsem u krámu a koupila si cigarety.Jednu jsem si rovnou zapálila.Nasála jsem kouř a následně ho vypustila nosem.Najednou mě někdo chytil za ruku a začal mě táhnout někam do garáže.Začala jsem sebou cukat a křičet.

Dal mi facku

" Když budeš držet hubu tak se ti i možná nic nestane" zašeptal mi u tváře a já začala brečet.Zatáhl mě do garáže, dal mi do pusy nějakou látku a přivázal mě k židly.I přes mé cukání jsem se ven nedostala.

Začal ze mě strhávat oblečení a osahávat mě.Jelikož měl masku tak jsem ho neviděla.Přes mé slzy bych neviděla ani kdyby neměl masku.

Svlíkl se a jel mi rukou po stehně nahoru.Zastavil se u mého vchodu a strčil mi tam rovnou 3 prsty.Zalapala jsem po dechu."Prosím ne!" brečela jsem a cukala se.

Pak si nasadil kondom a tvrdě ho do mě vrazil.Zakřičela jsem a brečela a mumlala slova jako " Prosím ne,nechte mě !" ale ta blbá látka v puse tomu pomohla.

Když se udělal hodil po mě oblečení a rozpoutal mě.Zmizel někde ve dveřích a já se začala honem oblíkat.Byla jsem v šoku.Rozeběhla jsem se ke dveřím ven ale jakmile jsem udělala krok ucítila jsem tlak v podbříšku.Doplazila jsem se co nejrychleji jsem uměla domů a když jsem zavřela vchodový dveře ,svezla jsem se po nic a začala hystericky brečet.

Právě jsem o svoje panenství přišla znásilněním..

Názor? Omg to je tak trapný :'D
Poprvý co jsem psala tohle takže noh8me xdd..

My Stupid Brother!»5sosWhere stories live. Discover now