8.

5.8K 298 8
                                    

Z pohledu Lucase

Dneska je neděle a já sedím na prdeli doma a píšu si s Amber.Za 2 týdny jsou vánoce a já nemám nakoupený dárky.Ale nevadí.S Amber jsme si totiž řekli že dneska pojedeme nakupovat dárky i když ještě máme čas ale oba nemáme tak nějak něco dělat.

Co se za poslední dny stalo?

Každý den s Am chodíme spolu do školy a skoro každý den jí Cody Simpson zmlátí.Párkrát jsem na něj i vlítnul jenomže Am mě vždy zastaví že ji nic není, takže se to nevyplácí.

S Am se z nás stali nejlepší kamarádi.Hodně si rozumíme a máme dost společného.

Amber: Fajn :D.Tak za půl hodiny na nádru a pojedem teda nakupovat ty dárky?:)

Máme jet do města poblíž do nějakýho centra Am tam prý chodila s Nat.

Luke: Jasně:) tak zatím čau Amberulinko:*

Amber: Lucasi! Víš že to nemam ráda:(

Luke: Promiň Ber už mlčím:-----)
Amber: Ber? Nová přezdívka Casi?:D
Luke: No;))) čau .

Vstal jsem ze zahřátého gauče a šel do koupelny.Rychle jsem hodil sprchu a oblíkl si černý džíny a červenočernou kostkovanou košili.Nageloval jsem si vlasy nahoru a vyčistil si zuby.Nakonec si vzal tašku a do ní dal všechny potřebné věci.Vzal jsem si bundu,rukavice a přes vlasy opatrně abych nezničil můj účes čepici.Dole jsem si ještě nazul converse a vydal jsem se na nádraží.

Z pohledu Amber.

Vstala jsem od stolu a šla do koupelny.Vysprchovala jsem se,vyčistila si zuby a oblíkla si černý džíny a bílí tílko.Dala jsem si linky, řasenku a rozčesala si vlasy.Navonila jsem se a oblíkla si bundu,čepici a přes rameno hodila malinkou černou kabelku Nike do který jsem dala všechny věci.

Prohlídla jsem se v zrcadle a obula si nový galaxy vansky.Šla jsem dolu kde seděl bratr a jedl."Ahoj" řekla jsem nejistě.Poslední dobou se vůbec nebavíme.Nevím co se mezi námi stalo ale ukázalo se že je to fakt hajzl.

"Čus" řekl skoro neslyšně.

"Někam jdeš?"

"J-jdu s Lukeym nakupovat dárky" polkla jsem.Kývl a dál sledoval něco v mobilu.Povzdychla jsem si a vydala se na nádraží.Do uší si dala svoje černé sluchátka a spustila si svůj playlist.Poslouchám písničku Prayer in c a když dorazím na nádraží Lukey si tam zrovna sedá na lavičku.Dojdu k němu,vypnu si písničky a obejmu ho.

"Ahoj" zašeptala jsem do jeho hrudi.

"Ahoj" usmál se mi ve vlasech.

Když jsme se od sebe odtáhli ,koupila jsem si jízdenku ,sedli jsme si ve vlaku k okýnku a povídali si o všem."A co Ashton?" usmál se Luke.

Dala jsem rty do tenké čárky.

"Nic.Nezajímám ho." mykla jsem rameny a sklopila pohled.Chtělo se mi brečet když si vzpomenu na časy kdy jsem si odřela kolínko a Ash jako správný starší bráška mi ho ošetřil a utišoval mě.Když jsem vyrostla tentokrát mi nepomáhal s kolínkem ale se zlomeným srdcem.Když mě trápili kamarádi,Simpson nebo láska,Ash tu vždy byl a já mu brečela do ramene.Kde je teď? Ztratil se.Dospěl a poslal mě lodičkou ze svýho života a musím se o sebe postarat sama.Stekla mi slza a když to Luke zaregisteoval sedl si vedle mě a pevně mě objal."Luku já ani nemám komu bych koupila dárek.Tobě a Nat.Ashton bude na vánoce zalezlej nebo v klubu a já se přežeru cukrovím a budu brečet u romantických filmů" zamumlala jsem mu do hrudě.Jeho hruď zavibrovala čimž naznačovalo že se směje."Lukey to není vtipný" zasmál se znovu a víc."Budu tlustá" ohrnula jsem spodní ret.Zvedli se mu koutky a dal mi pusu do vlasů.

V obchoďáku jsme byli zatím ve starbucks.Šli jsme po chodbách a narazili na dva kluky který vypadali bláznivě."Ahoj" zničeho nic nás pozdravil hnědovlasej a usmál se.

"Ahoj?" zvedla jsem obočí

"Jsem Calum"

"Amber.Am" zasmála jsem se.Calum se seznamoval s Lukem a ke mě přišel modrovlassý kluk a obdivoval moje modrý konečky.

"Jsem Mike" zářivě se usmál.Úsměv jsem mu opětovala a podala mu ruku"Amber"

Objal mě.

"Líbí se mi tvoje konečky" usmál se."Děkuju,mě tvoje vlasy" zazubila jsem se.......

Guys!
Ahoj

Moc děkuju za tolik vote a komentů ♥ Vážím si toho:')

Koment,vote a páá :33

My Stupid Brother!»5sosKde žijí příběhy. Začni objevovat