21

4K 193 10
                                    

Z pohledu Amber

Ráno jsem vstala a hned vyskočila z postele.Zítra jsou vánocee.Yep.Dneska jsem dohodnutá s Lukem že budeme spolu balit.Ze skříně jsem vytáhla červenej svetr nad kolena,černý silonky pod stehna,spodní prádlo , černý látkový mini kraťasy a zavřela se v koupelně.Pustila jsem na sebe proud teplé vody a do vlasů si vmasírovala nějaký vánoční šampón co jsem dostala od Nat a na tělo rozetřela kokosový gel.Umyla jsem mydliny a vypla vodu.Usušila jsem se a oblíkla si oblečení.Vyfénovala jsem si vlasy a dala je do drdolu.Nanesla jsem minimum řasenky a rudou rtěnku.Usmála jsem se na sebe do zrcadla a vyhrnula si rukávy na zápěstí.Podívala jsem se na jizvy a povzdychla si.Raději jsem je zase zakryla a slyšela zvonek.S úsměvem na rtech jsem sešla dolů a otevřela dveře u kterých stál Luke.
,,Ahoj krásko" usmál se.Objala jsem ho a dala mu pusu na tvář.,,Čau" zasmála jsem se.
Pustila jsem ho dovnitř a on si sundal boty.Nesl s sebou nějaký tašky.Nenápadně jsem do nich nakoukla.
,,Víš že pro tebe dárek nebudu balit u tebe?" zasmál se.Našpulila jsem rty a odpověděla  ,,Vím."
,,Chceš čaj?" zeptala jsem se ho.
,,Jop"
,,Jakej?"
,,Jakej si dáš ty?"
,,Um..Asi jahodovej" mykla jsem rameny.
,,Fajn,ten chci taky" přikývla jsem a dala do konvice vodu.Vzala jsem z linky dva hrníčky a dala do nich pytlíky s čajema,cukr a zalila je vodou.(Myslím že všichni vědí jak se čaj vaří..✌)  Dala jsem čaj před něj a sedla si naproti němu.
Luke přešel ke mě a nastavil telefon.,,Co děláš?" zeptala jsem se.
,,Uděláme selfie!"
Zasmála jsem se a vzala mobil.Udělala jsem nějakej face a Luke taky.Vyfotila jsem to a Lukey to přidal na instagram a všude po internetu.(média)

,,Jdeme balit?" usmál se.Přikývla jsem a vyběhla do pokoje pro dárky,jelikož budeme prej balit v obýváku a pouštět si na televizi MTV.Když jsem z pod postele vytáhla tašky s dárkama ,vysypalo se mi to a já uviděla tryčko který jsem chtěla dát Ashovi k vánocům.Stuhla jsem a skrčila se na zemi.
Hned mi steklo pár slz a já tryčko drtila v ruce.
,,Am,kde jsi tak dlouho?" uslyšela jsem Luka.
Zavřela jsem oči a představovala si chvilky s Ashem.(pusttě si song na boku teď!!!")

,,Amber kde jsi? Nechci si hrát na schovku!" vykřikl Ash.Vůbec netuší že nechci odjet od babičky s dědou domů.Tady mi je dobře,doma by mi to jen připomínalo rodiče..Teď jsem schovaná v našem domku na stromě.
,,Amber musíme jet!" vykřikl.
,,Nikam nejedu!" vypískla jsem.
Vylezl nahoru a zasmál se.Přehodil si mě přes rameno a slezl dolů.Bouchala jsem ho do zad a on neudržel rovnováhu a spadl do bazénu.
,,Ty blbče!"

,,Proč?!" vykřikla jsem.
,,Co se děje?" do pokoje vlítl Luke a když si mě všiml jak ležím na zemi v kaluži od slz klekl si a já si mu lehla do klína.
,,I když mě mlátil,nechtěla jsem aby zemřel! Měla jsem zemřít já!" začala jsem hysterycky brečet.
,,On tě mlátil." vydechl.
,,Luku! Proč on?" podívala jsem se na něj.Palcem mi setřel slzy a já ho objala a brečela mu do hrudi.
,,Shhh,to bude dobré." uklidnoval mě.

Nakonec jsem asi po hodině vstala,opláchla si obličej a šla dolů do obýváku od kuď hrála písnička Mistletoe-Justin Bieber.
Začala jsem si s Lukem zpívat a u toho balit dárky.Pro Michaela mám tryčko Green Day a boxerky s jednorožcema.Pro Cala mám tílko NIRVANA a voňavku,pro Luka velkého plyšáka a pro Natt ty paletky a rtěnky.Nakonec se z toho vyklubal moc pěkný den..

Ahojdáá

Připadám si jak debil když bude jaro a já jim tam cpu vánoce xd.

Do tohohle dílu jsem hodně procítila.I hope u like it!

Vote,Koment a páčko ❤✌

~Sann

My Stupid Brother!»5sosWhere stories live. Discover now