Del 47

262 16 3
                                    

Hva sa han nettopp? «Politiet?» spurte jeg stressa. Han nikket, hvorfor måtte jeg dit? Jeg var redd for politiet, har alltid vært det. Jeg la hodet mitt i hendene mine og pustet tungt ut. «Jeg vet du er redd, men du har ingen valg» sa Eikki. Jeg visste at han hadde rett, jeg kunne ikke bo på barnehjemmet mere, jeg ville antageligvis endt opp dø. Miriam behandler meg som en pose potetmel, og det er ikke greit. Hele livet har hun slått meg akkurat når det passer for henne, hun har kastet ting på meg, og jeg har utrolig nok to arr fra at hun har skadet meg. Georg har prøvd å hjelpe meg, men det går ikke når Miriam er moren hans. Han kan ikke svikte henne, og det vet jeg, men nå er det nok. Jeg må bort fra dem begge to.

Jeg tenkte på Isac, jeg savnet han, men jeg hadde det bra her med Eikki også. Jeg håpet at han ikke drar til barnehjemmet, da ligger han tynt an. Jeg fikk en klump i magen. Tenk om han leter etter meg, jeg måtte si i fra at alt gikk bra.

«Har du mobilen med?» spurte jeg med en stressa stemme. «Ja» sa Eikki, jeg ventet på at han skulle gi meg de. «Kan jeg låne den?», han tenkte. Det er lett å se når Eikki tenker, han blir så borte vekk og øyene hans blir vendt oppover mot himmelen. «Hvem skal du ringe?» spurte han, setter pris på at han vil beskytte meg, men jeg har privatliv. Jeg vet at Eikki ikke liker at jeg er sammen med Isac, men jeg hadde ikke noe valg nå. «Isac» stammet jeg, han så skuffet ut. «Greit, men du får ikke si hvor du er eller hvem du er med, bare at du er ok» sa han bestemt og ga meg mobilen. Jeg nikket og reiste meg opp. «Og jeg skal høre på», jeg ristet med en gang på hodet. «Nei, glem det», han reiste seg opp og kom mot meg. «Da får du ikke låne den» sa han snappet den i fra meg. «Greit» mumlet jeg og fikk den tilbake. Jeg tastet inn nummeret og ringte han, jeg la merke til klokken, den var halv 1. Alt for seint til å være meg.

«Hvor er du?» skrek Isac fra mobilen.

«Hør godt etter, jeg er ok, jeg ville bare ring å si at du trenger ikke å bekymre deg for meg, og enn hva du gjør, IKKE GÅ TIL BARNEHJEMMET, MIRIAM ER FARLIG» sa jeg strengt.

«For sent» sa Isac. 

Solstråle ( Isac Elliot )Where stories live. Discover now