Deel 75

1K 42 6
                                    

Wolfs pov

We liggen nog helemaal buiten adem naast elkaar in bed. Ik streel zachtjes over haar wang. 'Je bent zo mooi.' fluister ik in haar oor terwijl ik een kus op haar slaap druk. 'En jij bent nog veel beter dan ik ooit had durven dromen.' Ze is met een plukje haar van mij aan het spelen. Ik pak haar hand en druk er een kus op. 'Zullen we gaan slapen?' Ze knikt en ze draait zich om. Zo kan ik mijn arm om haar middel leggen en haar dicht tegen me aan trekken. 'Welterusten.' druk ik een kus in haar haar om daarna nog nagenietend mijn ogen te sluiten.

Ik word wakker van iemand die mijn borst streelt. 'Goeiemorgen schat.' Ze draait mijn gezicht naar haar toe en drukt een kus op mijn lippen. 'Hei.' zeg ik zacht. 'Al een beetje bijgekomen?' zeg ze met een grijns op haar gezicht. 'Nou, ik kan zo weer verder hoor.' lach ik. 'Ik wil eigenlijk even gaan douchen. Ga je mee?' Dat laat ik me geen twee keer zeggen en volg haar naar de douche.

We zitten -mét kleren uiteraard- aan het ontbijt als Luuk beneden komt. 'Zo, je hebt het wel heel letterlijk genomen?' grinnikt hij. Ik kan een lach niet onderdrukken omdat ik precies weet wat hij bedoelt. Alles staat nog precies zoals gister. Hij loopt langs me heen net een brede grijns op zijn gezicht. 'Mis ik iets?' vraagt Eva die niks begrijpt va deze situatie. 'Nee hoor.' Ze trekt haar wenkbrauwen op en schudt lachend haar hoofd. Luuk komt tegenover me zitten en smeert twee broodjes voor zichzelf. Ik leg zo onopvallend mijn hand op Eva haar bovenbeen. Ze duwt hem er vanaf en kijkt me doordringend aan. 'Niet hier.' sist ze. Maar het kan me niks schelen en ik ga weer gewoon verder waar ik gebleven was. 'Tamara komt dus morgen. Waar kan ze slapen?' vraagt Luuk. 'Wat mij betreft leggen kan ze in het bed slapen waar Simon eerst lag. Die is in principe leeg.' Hij knikt. 'Oke.'

Het is inmiddels avond en ik kan nauwelijks van Eva afblijven. Nu ik het eindelijk kan doen, wil ik er ook van genieten. Ze zegt wel steeds dat ze het niet wil, maar volgens mij vindt ze het heel erg fijn. 'Kom je mee naar boven.' vraagt ze als ik weer "bezig" ben. Ik knik en volg haar mee haar boven. Voor ik het weet zijn onze kleren alweer op de vloer beland en beleef ik weer een geweldige nacht.

Ik wil dit verhaal zo langzamerhand af gaan ronden. Dan kan ik me gaan richten op mijn andere inspiratie XD.
Dus als iemand een "perfect" einde weet, hoor ik dat graag.

Zijn  'vriend' - Flikken MaastrichtWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu