Chapter 4

1.1K 108 1
                                    

~Louis~

Tak jsem po snídani. Mamka s Danem už asi nejspíš vstali, protože jsem je slyšel dole v kuchyni. Vzal jsem nádobí a šel dolů.

*„Dobré ráno." Dan:*„Ahoj Loui!" Mamka:*„Dobré ráno. Koukám, že si už snídal." *„No jo... Já se dneska jdu podívat na byt." Mamka:*„Vážně?" *„Jo..." Mamka:*„A kde?" *„V centru Londýna." Dan:*„V centru? Myslíš že je to vyhovující?" *„Pro mě jo... Budu tam sám, takže na nikoho brát ohledy nemusím a mě to nevadí." Mamka:*„Dobře no... A kdyby ses rozhodl že ano, tak kdy by ses tam mohl nastěhovat?" *„Hned!" Dan:*„Hned?! Loui... Nechceš se ještě podívat po něčem blíž?" *„Ne, už chci mít něco vlastního. Teď půjdu ven, tak ahoj." Mamka:*„Ale..." šel jsem radši nahoru a připravit se. Nestihla už nic říct. Nechtěl jsem poslouchat ty jejich řeči.

Hodil jsem na sebe bílé tričko a riflové kraťasy. Vzal si mobil do kapsy, klíče a vydal se ven.

~Harry~

*„Už jsem hotový..." *„Tak pojďte prosím." otevřel mi dveře a já prošel. Zamkl jsem a šli jsme k autu.

Venku stálo luxusní BMW černé barvy. Tak takový luxus jsem nezažil... Otevřel mi dveře a já si sedl na zadní sedadla. Auto bylo pohodlné. *„Cesta bude trvat dýl, tak si udělejte pohodlí." řekl a koukl do zrcátka, aby si mě prohlédl. Připoutal jsem se a on nastartoval.

~Louis~

Jsem na cestě k autobusové zastávce. Mám ještě čas, tak se jen tak courám. Pozoroval jsem okolí a nové baráky, které se stavěli. Pobíhající děti po ulici, které měli radost z prázdnin. Mě ty prázdniny skončily. Musím si najít práci, abych si mohl koupit jídlo a různé věci. Byt mi zaplatí Dan s mamkou, za což jsem jim vděčný, protože nemám ani floka.

Sedl jsem si n zastávku a čekal na autobus, který měl přijet až za čtvrt hodiny. Vzal jsem si do ruky mobil, zapl data a šel kam jinám než na Facebook.

Dělá si srandu?! Tak on si to jen přečte a neodepíše?! Tak co jsem si mohl myslet, určitě mu píše dalších milion lidí, kteří ho obdivují. Blbec!

You Are My Star!Where stories live. Discover now