Chapter 29

576 59 7
                                    

Věnováno: @Sfetlej_Meloun_Tommo

~Louis~

Když Liam usnul, šel jsem si taky lehnout. Nejradši bych si taky něco dal na spaní. Šel jsem do kuchyň něco najít. V tom mi ale zazvonil zase telefon. Kdo to může bejt, je už pozdě?... Bylo to neznáme číslo. *„Tomlinson, prosím?" *„Doktor Mayer..." *„Dobrý večer, stalo se něco?" *„Pane Tomlinsone... Nevím jak vám to mám říct... Pan Malik měl asi před hodinou záchvat a museli jsme ho operovat. Dáváme mu týden... Je mi to moc líto!" *„Cože? To nemůže bejt pravda!" *„Je mi to moc líto.. Je to úžasný člověk, co si tohle nezaslouží!" *„Nashle pane doktore..." *„Nashle..." položil jsem mobil na linku a sesunul se po ní dolů. Přitáhl jsem si nohy k sobě a opět se mi spustil vodopád slz. To nemůže bejt pravda! Jen týden! Chci aby tady Zayn byl! Potřebuju ho mít tu!

~Harry~

Nespal jsem celou noc. Musel jsem myslet na Louise a na dnešní schůzku. Co bude až to zjistí? Jakože to zjistí určitě rychle! Podíval jsem se kolik je hodin. Bylo něco málo po osmý hodině. Vstal jsem a šel si dát něco malého k jídlu a hlavně si udělat silný kafe. Pustil jsem si televizi a díval se na nějakej zápas, kterej jsem ani nevnímal. Musel jsem na to pořád myslet. Mám z toho už pěkný deprese...

~Louis~

*„Loui?" zatřásl semnou někdo. Pomalu jsem otevíral oči a ucítil všude na těle chlad. *„Proč ležíš tady na zemi?" zeptal se Liam. *„Oo.. Musel jsem tady usnout..." *„Stalo se něco? Volali ti snad z nemocnice? Řekni mi to Louisi!" *„Ehm.. Ne nic se nestalo..." *„Nelzeš mi Loui?" *„Ehm... Pojď se nasnídat..." *„Sakra Louisi! Neštvi mě a řekni mi co se děje!" *„Nemůžu ti to říct... Ještě bych ti přitížil!" *„Myslíš si, že mě se dá ještě nějak ublížit! Umírá mi moje milovaná osoba...!"

You Are My Star!Where stories live. Discover now