Chapter 9

974 86 3
                                    

~Harry~

*„Dobrý den, pane Browne." *„Dobrý den. Posaďte se." *„Děkuju vám moc, je to úžasné." *„Vy jste úžasný pane Stylesi. Tak teď pár informací. Teď budete mít ještě tak měsíc volno a pak vám to začne." *„To je super, pojedu ještě za rodinou a... A kamarádem do Londýna." *„Tak tady máte smlouvu. V klidu si ji přečtěte." *„Dobře."

*„Kde to mám podepsat?" *„Tady." a ukázal na papír vlevo dole. *„Děkuju a nashledanou." *„Já děkuju. Nashle." vyšel jsem z jeho kanceláře. Po cestě jsem si koupil letenku a jel si domů zabalit. Doufám, že bude mít Louis radost.

~Louis~

Oči se mi klížily k sobě. V tom mi ale zazvonil telefon. *„Ahoj Harry!" *„Ahoj Loui, mám dobrou zprávu." *„Co může být ještě lepší, než to, že si to dostal?" zasmál jsem se. *„No to, že dneska večer letím do Londýna. A vyloženě za tebou. Přiletím tak v 6:00."
*„To je super Harry!" *„Jo to je, tak se jdu zabalit. Zatím, ahoj!" *„Ahoj!" to je úžasný. Překvapim ho a budu tam na něj čekat. Bude to super! Už se nemůžu dočkat rána. Je už hodně hodin, tak si půjdu lehnout.

~Harry~

Tak doufám že mám všechno. Teď se půjdu umejt a pak pojedu.

*„Prosíme všechny cestující letu 54 do Londýna,aby se připravili k nástupu do letadla!"

Oznámila to asi ještě 3×. Šel jsem co nejrychleji. Už jsem se nemohl dočkat. Konečně uvidím Louise v plné kráse!

Našel jsem si svoje sedadlo. Pohodlně se usadil a zapnul si do uší písničky.

Letadlo pochvilce vzlétlo. Jak já se těším!

You Are My Star!Where stories live. Discover now