Chapter 79

530 50 6
                                    

K tomuhle dílů mě dokopala @sejkyskaLynch a tim pádem má i věnování :')) děkuji za krásný komentář :')) ^^

~Harry~
Osvětlil jsem mu celou situaci kolem Modestu. Koukal na mě nevěřícným pohledem. Tak deset, možná patnáct minut bylo ticho. Nic jsme neříkali, jen si koukali do očí. Bohužel to nebylo jako dřív... Nebyl to ten zamilovaný pohled. U mě ano, ale u Louise. To těžko...

*„Harry, ale..." *„Já vím Louisi.. Je to těžký tomu uvěřit, ale prosím... Aspoň mi věř. Potřebuju to. Klidně ti pak z tvého života odejdu." sklopil jsem hlavu do klína a mnul si prsty. *„Věřím ti, Harry. Ale nechci aby si mě zase opustil. Už ne, prosím..." obmotal se mi kolem ramen. *„Vážně?" *„Ano." *„Panebože Louisi! Miluju tě! Ani nevíš jak moc!" *„Já tebe taky!" spojil jsem naše rty do dlouhého a krásného polibku. Konečně po těch měsících jsem cítil zase jeho rty na těch mých. Zapadaly do sebe, jako kousky skládačky.

~Louis~
Odpustil jsem mu. Rychle.. Ale už jsem to bez něj nemohl vydržet. Miluju ho a potřebuju ho v mém životě. Bez něj bych byl nic. Úplně nicka. *„Pojď, půjdeme ke mně." zašeptal jsem mu do ucha. Usmál se a ruku v ruce jsme šli do mého bytu.

*„Vítej zpět." usmál jsem se. *„Loui..." přimáčkl jsem ho na zeď a pustil se opět do jeho rtů. *„L-loui.."vzdychl potichu do polibku. Sjel jsem k jeho krku, kde jsem vytvořil mistrovské dílo zvané cucflek. *„Zabiju tě, Louisi!" procedil mezi zuby, když si uvědomil co jsem tam vytvořil. Ušklíbl jsem se. Oba jsme se s polibky přemístil do ložnice.

Svalil jsem Harolda na postel a sundal mu tričko. Obkročmo jsem si na něj sedl a ruce mu položil za hlavu. Jazykem jsem se dostal k jeho motýlku, kterého jsem obkroužil. Každičký detail. Nevynechal jsem vůbec nic. Hekticky jsme ze sebe strhali všechno oblečení. Oba jsme se po dlouhé době zase viděli tak, jak nás bůh stvořil. Sjel jsem mu na podbřiško, kde jsem ho obsypával polibky. Jeho i mým tělem proudilo neskutečné napětí a natěšení.

*„Prosím..." vzdychl nedočkavě. *„Dobře, lásko." vloži jsem si jeho kamaráda do pusy a jazykem přejel po celé délce. Každičký jeho sval se napnul a z jeho úst vypouštěl tiché vzdechy.

*„Louisi, já už..." v tu chvíli jsem přestal. Vysloužil jsem si od něj nepříjemný pohled. Usmál jsem se a přetočil ho na bříško. Lokty se zapřel o postel a zvedl zadek. Byl tak neskutečně nedočkavý. Bez jakékoliv přípravy jsem do něj vnikl. *„Ah..." zakřičel jak bolestí tak slastí. Chvilinku jsem udržoval pomalé tempo, než si zase zvykl. Poté jsem přidal a když jsem narazil na jeho prostatu, dal mi to jasně najevo. Po několika minutách jsem se udělali.

*„Miluju tě." zašeptal jsem mu do vlasů, když mi ležel na hrudi. Naše spocené těla se lepily, ale bylo to jedno. Teplo, které z nás sálalo bylo příjemné. *„Taky tě miluju. Ani nevíš jak se mi stýskalo." *„To mě taky."

Po chvíli jsme usli. Konečně tak, jak se mi o tom dlouhé týdny zdálo.

So...? :D co na to říkáte? :D povídku udělám jako m-preg, jestli teda neva :33 už jsem Louise s Harrym chtěla usmířit, byla jsem z toho na větvi, takže jsem to uspěchala :D a vás jsem také nechtěla trápit :') :D vidíte jak na vás myslím? ^^ :D ne, dělám si srandu :D komentáře a votes potěšej :33
hope you like it :3
luxi:3

You Are My Star!Kde žijí příběhy. Začni objevovat