Chapter 26

608 64 1
                                    

~Harry~

Asi jsem udělal chybu, ale tak co jsem měl dělat? Nemůžu přijít o to, co jsem chtěl celý svůj život! *„Kdy?" zeptal jsem se poraženě. Do kanceláře jsem šel s napjatou hrudí, ale když jsem vešel sem, tak to ze mě nějak opadlo. *„Zítra ve dvanáct hodin." *„Dobře no... Ale jen jedna schůzka!" *„Ano Harry, neboj... A proč ti to tak vadí? Je tady snad něco co bysme měli vědět?" *„Nic důležitého..." *„Dobře..." koukl se na mě zkoumavě. *„Tak jestli je to všechno..." *„Jo.. Připrav se na zítřek a brzy na turné!" *„Samozřejmě..." odešel jsem. Byl jsem na měko. Měl jsem mu to o Lousovi říct? Nevím jak by to vzal... Třeba by ho nechtěl ani vidět a to by bylo zlý, když jsem mu slíbil že pojedeme na tour spolu.

~Louis~
Liam:*„Tak povídejte!" postavil se prudce Liam. *„Uklidně te se prosím..." *„Sh Li..." zase jsem ho chtěl uklidnit, ale asi bych to potřeboval sám... *„Je mi líto.. Pan Malik je v bezvědomí a dáváme mu malé šance na přežití.. Je mi to moc líto..." něco si odškrtl v papírech a odešel. Když to Liamovi došlo, zhroutil se na zem a přitáhl si nohy do klubíčka. Okamžitě jsem si k němu sednul a přitiskl se na něj. Nic jsme neříkali. Jen jsme nechali volně stékat slzy po obličeji.

*„Já to nezvládnu Loui... Bez něj ne! On je moje všechno... Je to můj svět a jestli umře, půjdu za nim..." vykoktal ze sebe. Tím mi vážně přilepšil! *„To neříkej Li! Co bysme bez tebe dělali my! Tvoje rodina, já, Niall?! Určitě to dopadne dobře, neboj. Pojď pojedeme domů! Vemu tě k sobě!" *„Ne! Chci zůstat tady!" *„Nemůžeme tady zůstat Li... Pojď!" vstal jsem a Liama vytáhl na nohy. Podepřel ho a šli jsme k autu.

~Harry~

Dneska se Louis vůbec neozval. Přijde mi to nějaký divný... Snad se nic nestalo...

You Are My Star!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin