Chapter 34

548 55 4
                                    

~Louis~

Chtěl jsem se nějak odreagovat, tak jsem si sedl na lavičku na chodbě a zapnul data. Ale asi jsem to neměl dělat... Když jsem otevřel Twitter objevilo se mi tam několik oken s fotkou, kde je Harry a mně dost povědomá holka! Když jsem si fotku přiblížil, zjistil jsem že je to Taylor Swift. Drželi se za ruce, smáli se na sebe a vypadali dost šťastně. Ta fotka je z dneška, kruci! Harry! Proč?! Bylo mi strašně. On ví jak jsem na tom teď se Zaynem, ale prostě mi musí přitěžovat. Zamknul jsem mobil a hodil ho vedle sebe na sedadlo. Nechtěl jsem to ani vidět. Co to má k sakru znamenat?!

Harry:

Louis to určitě už zjistil... Mám mu zavolat? Co když mi to nezvedne a nikdy mě neodpustí to co jsem udělal?! Sedl jsem si na sedačku už ve svém bytě a zkusil to. Jednou, dvakrát, třikrát to píplo... Pak se pípání neozývalo.. Bylo tam jen ticho. Opatrně jsem to zkusil. *„L-Louisi?" z druhé strany se ozval jen zvlyk. *„Proč mi to děláš Harry?! Víš jak na tom jsem se Zaynem a ty uděláš tohle?! Řekni mi proč?!" *„Klid Loui... Není to jak se zdá, prosím věř mi a vyslechni mě..." *„Vždyť je to úplně jasný Harry! Jdu za Zaynem... Zavolej, teda jestli budeš mít čas!" asi ho to vážně naštvalo a já se mu nedivím. Měl jsem modestu říct, že jsem na kluky a byl by klid. Zítra jestli s nima budu mít schůzku, zkusím jim to vysvětlit... Jen mám strach jak to vemou... Robert říkal že to jsou docela homofobici.. To nedopadne dobře!

Dal jsem si rychlou sprchu a šel si lehnout. Byl jsem ze všeho zničenej. Nemohl jsem přestat myslet na nic jiného než na Louise a jak mu to asi ublížilo. A ještě k tomu ten Zayn. Neznal jsem ho tak dobře jako Louis, ale za tu chvilku co jsem tam byl mě stačilo ho poznat a vím, že je to fajn kluk, kterej si tohle nezaslouží!

You Are My Star!Where stories live. Discover now