Chapter 70

407 52 0
                                    

~Louis~
*„Tak si užijte víkend a ahoj!" *„Ahoj, Loui!" rozloučili jsme se a já jel konečně domů. Moje plány, že někam zajdu byly v tahu. Jsem strašně unavený, takže si dám vanu, večeři a pak postel s filmem. Nebo bych se mohl stavit u našich a přespat tam do zítřka. Zavolám mamce.

*„Ahoj mami..." *„Je, ahoj Loui!" *„Mami, můžu se stavit?" *„Samozřejmě, na to se vůbec nemusíš ptát!" *„Holky už jsou doma?" *„Ne, Fizzy je na tancování a Lottie venku." *„Tak je aspoň překvapím. Za pět minut jsem tam." *„Dobře, zlatíčko. Uvařím kávu!" těším se na mamku a na Dana, samozřejmě i na holky.

Zaparkoval jsem na příjezdové cestě a šel zazvonit. Mám klíče, ale je mi blbý si jen tak otevřít, když už tady nebydlím. Mamka se ve dveřích objevila hned. *„Ahoj, zlatíčko! Dlouho jsme tě neviděli!" *„Ahoj, mami!" padli jsme si do objetí. *„Pojď dál." šli jsme do obýváku, kde jsme si sedli na sedačku a mamka přinesla kafe. *„Kde je Dan?" *„Ještě v práci, ale každou chvíli se vrátí." *„Aha..." *„Jak si na tom?..." *„No.. Bylo mi i líp, ale dostávám se z toho..." *„To je dobře.. Nejlepší bude, když zapomeneš... Tak jako on. Najdi si někoho a žij spokojený život, Loui. Máš výbornou práci, která tě baví. Užívej si." usmála se na mě. *„Já vím.. Taky že ano.. Ale v nejbližší době vztah nechci."

Náš rozhovor skončil, když jsme uslyšeli klíče v zámku. *„Ahoj!" ozvalo se. *„Fizzy.." řekl jsem potichu a mamka přikývla. Mamka:*„Jsem v obýváku!" Fizzy:*„Dobře.." za chvilku přišla a když mě uviděla, oči se jí rozzářily. Fizzy:*„Ahoj, Loui!" *„Ahoj, Fizzy!" přišla ke mně a objala mě. Fizzy:*„Tak co? Jak jsi na tom?" *„Jak jsem říkal mamce.. Bylo mi i líp, ale dostávám se z toho." Fizzy:*„To je dobře.." Mamka:*„Nechceš tady dneska přespat, Louisi?" *„S radostí.. Teda jestli vám to nebude vadit." Fizzy:*„Louisi! Vždyť si tady doma! Že mami?" Mamka:*„Samozřejmě. Zajdu udělat večeři." oba jsme kývli a šli do svých pokojů.

V mém pokoji se nic nezměnilo. Lehl jsem si na postel a zapl notebook, který nosím pořád u sebe kvůli práci.

*„Dále!" řekl, jsem když někdo zaklepal. *„Ahoj, Louisi!" *„Ahoj, Dane!" *„V pohodě?" *„Ano." usmál jsem se. *„Dobře, za chvíli bude večeře. Ještě tě zavolám." kývl jsem a on odešel. Za ním přišla Lottie. *„Čau!" pozdravila a odešla. Já myslela, že už to zkousla, že jsem gay... Tak asi moc ne no... Nebudu se s ní trápit, je to zbytečný...

You Are My Star!Kde žijí příběhy. Začni objevovat