ÇAĞRI HAKKINDA

499K 17.6K 2.7K
                                    

Multi ×-×

Selam yavrumlar, lütfeeen okuyun. ×-×

Öncelikle size bir soru :

-Çağrı'nın ağzından yazmamı istediğiniz bir bölüm var mı ? Dönüp bir bakın derim ^^

Ve ikinci olarak, o kadar tepki geldi ki biraz Çağrı'yı anlamanız gerektiğini düşündüm.

Şimdi, kazayla dünyaya geldiğinizi ve babanızın belki sizin varlığınızdan bile haberi olmadığını düşünün. Sizin farkettiğiniz bu olayları geç de olsa fark eden kardeşinizi koruyamadığınızı ve kardeşinizin psikolojik tedavi için hastanelerde süründüğünü düşünün.

Yıllar sonra babanızı bulduğunuzu sandığınızda onun, sizin değil ama kardeşinizin babası olduğunu öğreniyorsunuz. Tüm bu yaşadıklarınıza rağmen amacı sadece miras olan bir üvey babanın yıllarca sizi zorluyor ve bezdiriyor.

Para için öldürebilecek bir adam.

Siz Çağrı'nın yerinde olsaydınız ne yapardınız ?

Aslında çok derin bir karakter. Daha hayatın en başında birine güvenmek ihtiyacı duymuş ve annesi tarafından hayal kırıklığına uğratılmış birisi.

Kimseye ihtiyacı olmadığını hissetmeyi isteyen bir karakter.

Mektupta yazdıkları veya söylediği hiçbir şey yalan değildi. Evet kendini Kumsal'a açtı ve yanında mutlu oldu. Bu. Ama birine kendinizi açtığınızda aynı zamanda güçsüz yanınızı sergilersiniz. Bu da onun istemediği bir şeydi.

Mutsuz ve güçlü olmayı, mutlu ve güçsüz olmaya tercih ediyor.

Zamanında duyguları zedelenmiş. Bu yüzden duygularını kontrol altına almış. Böyle birinin hemen çok dengeli davranıp sağlıklı kararlar vermesi maalesef mümkün değil. Ama göreceğiz...

Kumsal'ın da kendisi gibi olmasını, kimseye ihtiyacının olmadığını anlamasını istiyor. Sadece benden nefret et. Sadece kendini sev. Bu dediğini biraz ayrıntılı düşünün.

Eğer kalsaydı da üvey babası miras için onu öldürebilirdi. O savaşmayı seçti. Bu adamın yapabileceklerini hafife almayın derim.

Vee.. şimdiye kadar beni destekleyen herkese teşekkür ederim. İkinci kitabı bu konu olmasa yapmazdım. Belirli bir tarih yok şimdilik.

Çok teşekkür ederim okuyan herkese :***

Dediğim gibi istediğiniz bölümlerin sayısını verirseniz en çok istenilenlerden yazmaya çalışırım.

Son bölüm hariç ehehehhe :)))

Beni özleyin. ^-^

Kücük Not : He bir şey daha bana ulaşmak isterseniz

Twitter : whovianbirgenc
İnstagram : beriltrk
******

YAZ ÖKÜZÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin