HAYAL KIRIKLIKLARI

3K 119 7
                                    

    Dua ederken birinin bağırmasıyla yan tarafa baktım . Timuçin , Poyraz , Burak , ve tanımadığım 4 kişi vardı . Timuçin her an patlıyacak bir saatli bombaya benziyordu . Yanımıza geldiğinde çocuk timuçini görmediğinden işine devam ediyordu . En sonunda timuçin çocugun yakasından tuttu ve yere fırlattı , üzerine çıkıp onu yumruklamaya başladı . Timuçin o şerefsizi döverken bende ayağı kalktım ve üzerini düzeltmeye başladım . Bir yandanda zoeye bakıyordum onu gördüğümde alexanderın kollarındaydı , ona saldıran çocuk ise yerde baygın ve her yerinden kanlar akmış bir şekilde yatıyordu . Etrafı tekrar incelediğimde Alexander haricindeki bizim gruptaki erkekler yani chad , doruk , adrian , batı , ayaz , William , Paul , buraya doğru geliyorlardı . Ece ve ilaydaya baktığimda ise ece poyrazın kucağına oturmuş ağlıyor ilayda ise sinir krizi geçiriyor Burak ise onu sakinleştirmeye çalışıyordu . Acaba timuçin buraya nasıl geldi ?

Zamanı Geriye Akıtalım ;

Timuçin

Hala siktiğimin sırasında oturmuş Burak ve poyrazın gelmesini bekliyorum lanet olası piçler . Nihayet gelebildiler .

" Nerdesiniz lan siz . "

Poyraz

" Bizimkinin çişi gelmiş . "

Burak

" Kes öyle birşey yok ilaydayla konuştum . "

Timuçin

" Ne diyor ? "

" Burcular gezmeye gidiyorlarmış ."

" Kimler gidiyor ? "

" Burcu , ilayda , ece , adrian , chad , Alexander , zoey , William , Paul ve doruklar gidiyorlarmış topluca . "

" Doruk yetmezmiş gibi bide adrian denilen çocuk çıktı başıma şimdi de burcuyu yanlız buldular . "

Poyraz

" Biliyorum sinirlenince çok tatlı oluyorsun canimm . "

Poyrazın dediğine yüzümü buruşturdum aptal . Burcu adrian ile arabaya binince arabama binip onu takip etmeye başladım . Lunaparka gelince gayet eğlendiğini gördüm . Poyraz ve burağa baktığimda ilayda ve eceye küfür söylüyorlardı . Nedeni ise William ve Pauldu .

" Size rakip çıktı . "

Yüzüme en sinir gülüşümü takınıp onlara göz kırptım .

Burak

" Abi hiç komik değil ilayda bir gelsin ona yapacağını biliyorum yapmamız gereken işi zaten çok geciktirdi artık onu dinlemiyecem girişi yapalım . "

Poyraz

" Sana katılıyorum . "

Akşam bir restoranta gittiler . Yemekten sonra kızlar sahile yürüdüler poyraz arabadan gelince yanlarına yürüdük fakat dona kaldım çünkü burcu acı çığlık atıp yardım istiyordu . Koşarak yanına bittim ve çocuğun ebesini ...

Şimdiki Zaman

Burcu

Timuçinin çocukla işi bittiğinde onun üstünden kalktı ve bana doğru gelmeye başladı . Yanıma gelince bana öyle bir sarıldıki kemiklerimin kırılacağını hissettim . Saçlarıma küçük küçük öpücükler kondurup kokumu içime çekiyordu . O böyle yapınca onu özlediğini birkez daha anladım . Bende ona sarılacakken aklıma beni nasıl aldattığı aklıma geldi ve onu itekledim . Bana şaşkın gözlerle bakmaya başladı . Daha ne olduğunu anlamadan bir de ona tokat atınca şaşkınlığı tavan yaptı ve ayağı kalkınca onu daha çok kızdıracak sözler söylemeye başladım .

AMERİKALI PİSKOPATWhere stories live. Discover now