Kayıp

1.5K 75 20
                                    

Burcu

Jamie timuçini vurduktan 1 saat sonra yakalandı ve 2 saattir timuçinin ameliyattan çıkmasını bekliyoruz . Herkes çökmüş durumdaydı.  İlayda burağı,  ece poyraz'ı,  doruk beni teselli ediyordu.  Bir anda kapı açılıp içeriden doktor çıktı. Ayağı kalkıp doktorun yanına gittim. 

" O...o n...nasıl?  "

Adam bana biraz baktıktan sonra derin bir nefes alıp o iğrenç cümleyi söyledi. 

" Üzgünüm onu kaybettik başınız sağolsun. "

Bir anda herşey uğuldamaya başladı.  Yok canım ya o ölmez bana eşek şakası yapıyorlar.  Bir anda doktorun yakalarına yapıştım .

" Şaka yaptığını söyle!!! "

Doruk

" Sakin ol burcu.  "

" Hayır hayır hayır o ölmez ölmemeli.
"

Dizlerimin üzerine çöküp ağlamaya başladım canım yanıyordu.  Bu kadar çabuk olmaz daha yeni ona kavuşmuşken ki tam anlamıyla kavuşamadık ellerimden kayıp gitti.  Ameliyathanenin kapısı açılıp içeriden timuçinin olduğu sedye çıktı.  Doruktan destek alarak ayağı kalktım.  Sedye tam önümde duruyordu elimi uzatıp çarşafı kaldırdım.  Timuçinin soluk yüzü bana bakıyordu.  Elimi kaldırıp yüzüne dokundum çok soğuktu, sıcacık teni artık soğuktu.  Eğilip boynuna sıkıca sarıldım . Göz yaşlarım boynunu ıslatıyordu .

" Beni niye bıraktın he aptal herif mal, pislik,  maldonado , evrimleşmemiş maymun hadi kalkıp bana bağısana sana hakaret ediyorum.  Yapamazsın çünkü...  "

Devamını getiremedim getiremezdim. Dudaklarına hafif bir öpücük koyup onu götürmelerine izin verdim.  Ellerimin arasında bir sıcaklık hissettim baktığımda doruk olduğunu gördüm. 

" Hadi gidelim yorgunsun biraz dinlen. "

Bir şey demedim kimseyle konuşmak istemiyordum.  Herkes teker teker dağıldı.  İlayda burağı tek ecede poyraz'ı tek bırakmak istemiyordu.  Arabada doruk ve benim ağzımızı bıçak açmıyordu.  Bu uzun süreli sessizliği doruk bozdu.

" Bizim eve gidiyoruz seni yalnız bırakamam.  "

Kafasını çevirip bana baktı bir cevap bekliyordu bir şey demedim. 

" Tamam konuşmak istemiyorsun ve bu sessizliği sorum değil olarak algılıyorum.  "

Eve geldiğimde eski anılar beynime hücum etti.  Doruğun bana nasıl bağırdığı Timuçinin onu nasıl dövdüğü...

" Benim kıyafetlerimle idare et benim odamda yatarsın tamam mı?  "

Kafamı tamam anlamıyla salayıp elindeki kıyafetli aldım ve yukarı çıkmaya başladım.  Odasının önüne gelince kapıyı açıp içeri girdim . Odası baya büyüktü ve doruk gibi kokuyordu ama ben bu kokuyu istemiyordum.  Çantamın içinden Timuçinin dolabından aşırdığım tişörtünü çıkardım üzerime giydim doruğun bana verdiği pijamayıda altıma giyip Timuçinin kokusuyla uyuya kaldım. 

Ece

Poyraz beni beklemeden yürüyordu.  Hayvanatın nasıl bacakları varsa onun bir adımı benim iki adımım.

" Poyraz beni bekle.  "

" Ece git buradan.  "

" Hayır gitmiycem bekle.  "

" Ece defol git!! "

" Hayır seni anlıyorum lütfen bekle beni.  "

Aniden durdu durunca bende durdum yumruklarını sıkıyordu sinirlenmişti ve şu anda ondan ölümüne korkuyordum.  Arkasını dönüp hızla bana gelmeye başladı korkup bir adım geriledim.  Poyraz ise yanıma gelip boğazımı sıkmaya başladı. 

AMERİKALI PİSKOPATWhere stories live. Discover now