Bunun Burada Ne İşi Var

2.5K 130 3
                                    

Doruktan

Şu birkaç gündür çok düzeldim. Eskiden alkol kullanıyordum ve onun üzerine iğrendiğim sigarayada başlamıştım. Her tarafı dağıtıyordum yaşamdan zevk almıyordum. Ama Burcu beni affettikten sonra alkol kullanımı hariç hepsini bıraktım yaşamdan zevk alır oldum. Burcuyla konuşuyorduk ama yüz yüze değil sadece telefondan buda iyi bir başlangıçtı. Evden çıktım. Bizimkilerin yanına gidecektim. Büyük ihtimal beni görünce çok şaşıracaklar. O hallerini görmek için sabırsızlanıyorum. Yanlarına gittiğimde yüzleri 5 karıştı,biraları önlerinde içmiyorlardı sadece onlarla oynuyorlardı. Ve düşünceli bir haldeydiler. Hadi bakalım Doruk

"Lan az kendinize gelin oturan ölülere benziyorsunuz" dedim neşeli bir halde hepsi birden bana döndü. Suratları çok komikti Masal ve Ada ağlamaya başladı.

Masal

"Seni salak çok özlettin lan kendini"

Ada

"Doruklardaki Doruk geri dönmüş" sonra ikisi koşarak üzerime atladılar. Öyle bir sarılıyorlar ki bir an için öleceğimi düşündüm. Ve benim adamalar Ayaz ve Batı

Ayaz

"Sen piçin önde gidenisin. Seno manyamış piç"

Batı

"Adi herif ne kadar endişelendik he piç" ardından suratıma atılan yumruk insan bir sarılır ama bunlara insan demek için bin şahit gerek.

Ada

"Anlat herşeyi , ne oldu , aramıza nasıl dönmeyi başarabildin"

Doruk

"Evde oturmuş kendimi mahvetmekle meşguldüm. Sonra kapı çaldı. Siz olduğunuzu sandım siktirip gitmenizi söyledim. Ama Burcu çıktı. O kadar şaşırdım ki. Ona sarılmak istedim ama yapamadım. Ama sonra o geldi bana sarıldı işte seni affediyorum dedi. Sonra telefondan konuşmaya başladık. Ve aramız eskiden bile daha iyi.

Ayaz

"Senin adına sevindim ama teşekkür etmen gereken biri var"

Doruk

"Kimmiş o"

Batı

"Masal i Burcuyla konuştu"

Masal

"Onu aradım ve senle ilgili konuşmak istediğimi söyledim. Başta biraz düşündü sonra tamam dedi. Senin Timuçinle arandaki şeyi anlattım. Gece denilen o sürtüğü. Sonra senin ne kadar kötü olduğunu. Zaten senin kötü olduğunu duyunca ağlamay başladı. Seni affedeceğini söyledi. Beni eve bıraktıktan sonrada senin yanına gitti"

Şu Gece sürtüğünden nefret ediyordum. Timuçinle aramızda ne olduysa o sürtük yüzünden oldu neyse Masala bir teşekkür borcum var.

"Teşekkür ederim Masal"

Masal

"Ne demek görevimiz"

Doruk

"Eee siz ben yokken ne yaptınız"

Batı

"Hiç öyle yaa. Bizimkilere sulanan erkekleri dövdük. Bira içtik,kafa bulduk , öpüşüp koklaştık ve sana çare aradık"

Batı öpüşüp koklaştık deyince Masal ve Ada domates gibi kızarmış , Ayaz ve Batı ise onlara bakıp kıs kıs gülüyordu. Ah hiç değişmemişler.

AMERİKALI PİSKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin