Türkiye 'ye Dönüş

303 19 5
                                    

  

Multi poyrazın arabadaki hali





İleride beyaz bir ışık var arkamda ise zifiri karanlık , koşuyordum o ışığa ulaşmam gerek çünkü ben karanlıktan korkardım ama ne kadar koşarsam koşayım ulaşamıyordum dizlerimin üzerine çöküp ağlamaya başladım bir yandan da nefesimi düzenlemeye çalışıyordum . Arkamda bir anda bir beyaz ışık belirdi dönmeye korkuyordum  sadece dizlerimin üzerinde olacakları bekliyordum .

"Burcu..."

Ve o ses...  Yavaşça arkamı döndüm ve onu gördüm Timuçin,  sevdiğim adam. Ayağı kalkıp ona doğru döndüm.  Onu ne kadar özlemişim . Ona doğru bir adım attım ama o bir adım geriledi bu ise olduğum yerde çivilenmemi sağladı.

"Timuçin."

" Nereye gidiyorsun?  "

Sorduğu soruyla bir an afalladım ne demek nereye gidiyorum.

" Seni özledim timuçin senin yanına geliyorum ve burdasın. "

" Hiçbir yere gitmiyorsun ailenin yanına geri dön. "

" Hayır ben seni istiyorum seninle kalmak istiyorum lütfen. "

" Onların yanına gitmek zorundasın onları üzüyorsun ve benide üzüyorsun. "

" Ama... "

" Şimdi gitmelisin herkes seni bekliyor. "

" Seni seviyorum hep kalbimdesin."

" Biliyorum. "

Bana o muhteşem gülümsemesiyle baktı ve ben ona birkez daha aşık oldum ve bu değişmiyecekti. Bir anda timuçin ortadan kayboldu,  yer çökmeye başladı tekrar koşmaya başladım ama çukurun içine düştüm.
Gözlerimi açtığımda bileklerimde bir sızı vardı,  yoğun hastane kokusu ve kırmayı istediğim tepemde gözüme gözüme ışığını sokan bir lamba.

" O uyandı burcu uyandı ece kalk hadi. "

İlaydanın böğürmesiyle yüzümü buruşturdum ve o tarafa döndüm ilayda bağırıp ece'yi dürtüklüyordu sonra ece uyanıp bana baktı . Ayağı kalkıp önümde durdu aynen bir saatli bombayı anımsatıyordu . Bana ağız burun dalmamak için kendini zor tutuyordu o kesin.  Tik tak tik tak ve beklenen an BOMM.

" Sen ne bok yediğini sanıyorsun intihar etmek ne demek bunu yaparken ne düşünüyordun eline ne geçecekti ilayda seni bulmasaydı ne olacaktı burda değil morgta olacaktın aptal.  O öldü artık bitti kendine gel o senin böyle olmanı istemezdi aptal maldonado.  "

" Ece yeter tamam artık. "

" sen karışma ilayda. "

Ve nefes almak için durdu.  Her kelimesinde haklıydı ondan bişey diyemedim sadece dinledim. Bir süre sessizlikten sonra poyraz , Burak ve doruk içeriye girdiler .

Poyraz

" Benim şekerparemi kim sinirlendirmiş. "

Ece poyraza bir döndü ki poyraz tırsıp Burak ve doruğun arkasına geçip yan yataktaki beyaz çarşafı alıp sallamaya başladı bu beni biraz gülümsetti. 

Burak

" Burcu sana çiçek ve çikolata getirmiştik biraz gelin ister gibi oldu ama çikolatayı çok seviyormuşsun işte biz arabaya binerken poyrazda arkaya oturdu biz çiçek ve çikolatayı poyraza verdik ki bu en büyük hataydı arabadan indiğimizde çikolata bitmiş çiçeğe saldırırken gördük son anda çiçeği kurtardık ve yeni bir tane aldık senin için  , doruk çikolata ve çiçeği ver.  "

AMERİKALI PİSKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin