GECE KİM TİMUÇİN

2.4K 141 4
                                    

Masal'ın yanına geldiğimde bir masaya oturmuş beni bekliyordu. Çok gergin görünüyordu. Konuşacağı konuyu zaten biliyordum büyük ihtimal Doruk'u affetmemi isteyecek ama bu son yaptığı şey bana çom koydu. Beni bir sürtüğe tercih etti. Ben birçok kez onu Timuçin'e savundum ve Timuçin'le çoğu kez bundan dolayı kavga ettik.

"Merhaba Burcu otursana"

"Ne konuşacaksan konuşalım 1 saatim var"

"Neden 1 saatin var bir işin mi var"

"Hayır yok Timuçin'den o kadar izin aldım"

Bir anda suratı düştü"Hadi Dorukla Timuçin'in kavgalarını anlayabiliyorum. Ama sen niye böyle davranıyorsun"

"Bak Burcu Timuçinle Doruk eskiden çok iyi arkadaşlard. Bir gün Timuçin bir kıza aşık oldu. Kızın adı Geceydi kız gerçekten çok güzel bir kızdı. Bunlar bir süre sonra çıkmaya başladı. Ama kız Timuçin'i değil Doruk'u seviyordu. Timuçini Doruğa ulaşabilmek için kullandı. Doruk sarhoşken Doruk bunkızla beraber oldu. Timuçin bunları aynı yatakta sarmaş dolaş yakalayınca Gece'yi silahla vurdu kız iyileştikten sonra bir daha ikisiyle de konuşmadı. Dorukla bütün ilişkilerini kesti. Ve bu zamana kadar Doruğun bütün yanındaki kızları kendi tarafına çekti. Ama endişelenme Timuçin sana aşık Geceye bile bakınca gözleri bu kadar ışıldamıyordu" dedi ve güldü. Timuçin'in başka bir kıza aşık olması benim kalbimi çok acıtmışı. Ama o sürtüğünde yaptığı şu anda onu öldürebilirim. O kimki benim aşık olduğum çocuğun duygularıyla oynuyor. Ama burada Doruk'un suçu yok kız Doruk sarhoşken ondan yararlanmıştı. Masal'ın yüzü birden ciddileşti.

"Burcu Doruk hakkında konuşacak olursak şu en son kavga ettiğinizden beri evden çıkmıyor ve eline ne geçerse yıkıp parçalıyor. Onu affet lütfen. Sana ihtiyacı var lütfen."

   Kabul etmem lazımdı benim yüzümden kendine zarar verebilirdi. Vicdan azabından değil ama ona ne kadar ondan nefret ettiğimi söylesemde onu hala arkadaş olarak çok seviyordum.

"Tamam Masal onunla konuşucam. Ve onu affecedem."

"Teşekkür ederim Burcu"

"Önemli değil"

Masal'ı evine bıraktıktan sonra Dorukların oraya gittim. Onu gerçekten özlüyordum. Onun espirilerini , onun gülüşünü kısaca onu özlüyordum. Kapıyı çaldım çok geçmeden içeriden Doruk'un sesi geldi.

"Siktirip gidin ben iyiyim bırakın böyle mutlu mesut çürüyerek öleyim"

  Bunları söyleyince kalbim acıdı hepsi benim yüzümdendi. Buraya geldiğim güne lanet olsun.

"Doruk ben Burcu"

İceriden bir süre ses gelmedi. Sonra kapı açıldı. Saçları dağınık, gözleri çökmüş ve kızarmış tükenmiş bir Dorukla karşılaştım. Adımı söyledi bana sarılacaktı ama kendini durdurdu. Koşup ben ona sarıldım, ilk başta şaşırsada o da bana sıkıca sarıldı.

"Doruk ben seni affediyorum. Ama bir şartla"

"Söyle ne istersen yaparım"

"Kendine çeki düzen ver leş gibi içki kokuyorsun. Ve ben eski Doruk'u özledim. Artı olarak sana bir haber getirdim. Biz burada okumaya başladık" diyince daha çok sarıldı ve beni etrafında döndermeye başladı.

"Tamam kendime çeki düzen verecem bayan çok bilmiş" dilimi çıkarıp nanik yaptım o da güldü.

"Doruk benim gitmem lazım kendine iyi bak. Bakmazsan senin beyin sıvını akıtırım. Anladın mı"

"Anladım komutanım" dedi ve asker selamı verdi.

  Doruk'un evinden çıktım. Bizim eve doğru yürümeye başladım. Köşeyi dönerken biriyle çarpıştım. Çarptığım kişiye baktığımda bizim düzücü müdür Demir Bıçak'tı.

"Aaaa merhaba Burcuydu de mi"

"Evet , merhaba"

O kadar soğuk söylemiştim ki bir ara beni bile şaşırdım. Suratı birqz düştü.

"Herneyse müdürüm ben eve gidecektim kendinize iyi bakın"

  Geberin tabi bunu içimden söyledim tam gidecekken kolumdan tuttu.

"Zor kızı oynadığını biliyorum ama yemezler"

"Bırakın kolumu"

  Ve aşık olduğum çocuk gelir onu bir güzel benzetir. Benim kolumu tutup sürüklemeye başladı. Sonrada tıslar bir şekilde konuştu

"Senin onunla ne işin vardı"

"Ben eve doğru yürürken çarpıştık sonra merhaba dedi ama beni eve gidicem diyince zor kızı oynadığını biliyorum yemezler dedi sonra beni peşinden sürüklemeye başladı. Olay bu kadar aramızda bir şey geçmedi"

Bir süre düşündükten sonra can alıcı soruyu sordum.

"Gece kim"  yüzü birden kasıldı. Sinirlendiği her yerinden belliydi.

"Söyle kim bu Gece ve onu benden bile çok mu sevdin"  dedim ve ağlamaya başladım. Bir süre bana baktı yüzümü avuçlarının içine alıp beni öpmeye başladı. Ne olduğunu anlatacan Timuçin efendi yemezler.
************
Arkadaşlar beğendiyseniz vote ve yorumlarınızı bekliyorum ;)

AMERİKALI PİSKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin