PİJAMA PARTİSİ BAŞLASIN

2.5K 131 1
                                    

  Beni öptükten sonra neredeyse hiç konuşmadık. Arada sırada ben "Gece kim" diye soruyordum. Ama tek verdiği cevap "sus Burcu"oluyordu. Benim adım Burcuysa bu işi Timuçinden öğrenecem. Tamam Masal anlattı ama Timuçinden de duymak istiyorum. Ve onu ne kadar sevdiğini. Masal gitmeden önce bütün o pis işleri Gece denilen kız Timuçin'i aldattıktan sonra yapmaya başlamış. Beni bir kafeye getirdi ve oturmamı istedi. Tam ağzımı açacaktım ki bir bakış attı bu bakışın anlamı ise 'o siktiğimin çenesini açarsan dilini kesip köpeklere atacağım' göt korkusundan sus pus oldum bir süre sonra Timuçin konuşmaya başladı.

"Bak Burcu bir kere anlatacam iyi dinle bu sürtüğü kim sana söylediyse onuda sonra görücem"

"Tamam susucam ama kimden duyduğumu boşver"

   Kötü bir bakış atıp konuşmaya başladı.

"O kızla bir barda tanıştım. O zamanlar Dorukla ayrılmaz ikiliydik arkadaşlığımıza imrenerek bakarlardı. Birgün oturmuşuz barda içip kafa buluyorduk. O zaman da bizden korkarlardı ama şimdiki gibi mafya işi yapmıyorduk. Herneyse bizim Max diye bir arkadaşımız vardı yanında bir kızla geldi sevgilisinin kardeşiymiş. İşte ben onu sevdim, kimseyi sevmediğim kadar sevdim" dedi ve gözümden bir damla yaş aktı. Bu onu hala sevdiği anlamına geliyordu. Kötüye işaret. Devam etti.

"Bir süre sonra çıkmaya başladık. İlişkimiz çok iyi gidiyordu. Ama sonra kardeşi geldi bana Gece seni sevmiyor , seni Doruka ulaşabilmek için kullanıyor dedi. O anda o kadar sinirlendim ki tek düşündüğüm bunun doğru olamamasıydı. Gece'nin evine geldiğimde yatak odasının ışığı yanıyordu. O gün Dorukla Geceyi ne kadar aradıysam hiçbirine cevap vermediler. Düşündüğüm şeyi yapmasınlar diye dua ediyordum. Ama onları gördüğümde çırılçıplak yatıyorlardı. Doruk uyuyordu Gece ise gülümseyerek onu izliyordu vs vs işe onu vurdum sonra onu bir daha görmedim. Dorukla aramız bozuldu" dedi ve konuşması orada son buldu. Timuçin'e baktığımda ağlıyordu. O kızı hala seviyordu. Peki bana olan sevgisi yalan mı acaba.

"Timuçin beni ondan az mı çok mu seviyorsun"

Sustu sadece bana baktı. Ne yani beni ondan az mı seviyordu. O kadar sinirlendim ki ayağa kalkıp

"Ne yani beni ondan daha çok sevmen için sürtük olmam mı gerekiyor"

"Hayır gerekmiyor. Seni seviyorum ama ondan az mı çok mu bilmiyorum"

"Tamam Timuçin eve gitmek istiyorum"

  Sadece kafayı sallamakla yetindi. Evin önüne geldiğimizde öpmeye çalıştı ama izin vermedim. Tam birşey söyleyecekti ki benim kurtarıcı koca kıç ve temizlik hastası arkilerim geldi.

İlayda

"Enişte bizim Burcuyu almamız lazım hadi çav"

diyip Timuçin'in birşey demesine izin vermeden kapıyı suratına kapattı.

Ece

"Burcu kız neredesin sen saat kaç oldu yoksun ortalıklarda"

İlayda

"He lan bir Masal'la konuşacam diye çıktın çıkış o çıkış ortalıklardan kayboldun"

Burcu

"Kızlar başım ağrıyor. Timuçinle kavga ettik gibi birşey oldu"

İlayda

"Belliydi zaten Timuçin'in sana bağıracağını anladık senin kurtarıcın biz hemen devreye girdik"

Ece

"Şimdi boşverin lan şu Timuçin'i Burcu bizim planımız var akşam için,bundan sonrasını ilayda söyleyecek evet ilayda mikrafon sende "

AMERİKALI PİSKOPATDonde viven las historias. Descúbrelo ahora