Timuçin !!!!

2K 120 17
                                    

Ve bir bölümle daha karşınızdayım yine uzun bir zaman sonra bölüm yazıyorum yazamamamın nedeni yine sınavlar yine sınavlarım berbat geçti sınavları geçtimde karne ortalamam 84.47 küfür gibi be neyse lafı fazla uzatmadan yeni bölümle karşınızdayım : ) Umarım beğenirsiniz.

Burcu

Ece ve ilayda bana " ne yapacağız? " bakışı atarken ben hem ödümü koparmarmakta hem de ilayda ve eceye " ne bileyim lan ben " bakışı atmaktayım.

Ece

" Burcu geliyorlar ne yapacağız? "

" Ben nereden bileyim tek çare kaçmak. "

İlayda

" Anında yakalanırız bu topuklularla kaçmak imkansız . "

Kızlarla konuşurken boynumda hissettiğim nefesle dona kaldım . Ne ara yanıma gelmişti . Biraz böyle durduktan sonra boynunda ıslaklık belimde eller hissettim beni o kadar kendine bastırmıştı ki erkekliğini hissedebiliyordum .

Jamie

" Beni özledin mi bebeğim ? "

Boynumu kanatacak şekilde ısırınca ağzımdan bir inleme kaçtı . Boynumda olan dudaklarının yukarı doğru kıvrıldığını hissedebiliyordum . Pis sadist çükün kopsun Jamie !!!

" Sana beni özledin mi dedim cevap ver !! "

" E..evet özledim . "

" Bende seni özledim güzelim . Türkiye de seni görmeye geldim ama annen senin Amerika ya okunmaya gittiğini söyledi insan bir haber vermez mi ? "

Boynumun öbür tarafına geçip orayı ısırmaya başladı . Eminim ki iz kalacaktı . Bir yandan da erkekliğini bana sürtüyordu .

" J..Jamie . "

" Efendim bebeğim . "

" Bırak bizi gidelim . "

" Hayır . "

" N..neden ? "

" Hiçbirşey olmamış gibi davranacağımı mı sandın cezanı unutmayalım . "

" Bana ne yapacaksın ? "

" Şimdi yapmayacağım . "

" Ne zaman ve ne yapacaksın ? "

" Akşam seni becereceğim . "

Hay ben senin gibi şansın ortasına tüküreyim . İlayda ve ecenin tarafına baktığımda harry ve jack kızların beylerinden tutmuş Jamie bana ne yapıyorsa onlarda kızlara aynılarını yapıyorlardı . Lanet jamienin elleri bacaklarını okşayarak etteğimi sıyırıyordu . Elimi elinin üstüne koyup onu durdurdum . Bana koyulaşmış gözlerle bakmaya başladı . Hayır anlamında kafamı salladım .

" Tamam bebeğim ben geceyi de beklerim ama kesinlikle bu gece seni becerecem . "

" A..ama ben .. "

" Amacı yok bu işin be ne diyorsam o . "

Kafamı sakladım . Elimden tutup bankın oraya geldi kendi oturup benide kucağına çekti . Boynuma yaptığı şeylere devam etti . 5 dakika sonra jamienin telefonu çaldı .

" Ne var ? "

" ....... "

" Bir işide kendiniz halledin lan . "

" ......... "

" Tamam geliyorum . "

Telefonu kapatıp kotunun cebine kattı .

AMERİKALI PİSKOPATWhere stories live. Discover now