Eski Belalılar

2.5K 125 5
                                    

Evet sevgili arkidişler çok çok çok ve çok uzun bir zaman sonra tekrar aranızdayım . Bölümü yazamamamın nedeni SINAVLAR . Yazarınız sabah akşam demeden bataklık çöl demeden fizik matematik demeden inek gibi mööledi . Möledide sınavlar iğrenç geçti insanın bir sınavı bile güzel geçmez mi kardeşim hepside iğrenç geçti öff be . Annem beni çiğ çiğ yiyecek ühühü :'( Hele bir İngilizce ve dil anlatım sınavı olduk iki sınavın içınden en az 5 sınav çıkar neyse lafı fazla uzatmadan hikayemize geçelim çalın müziği datada datada datada :-)

TİMUÇİN

Burcuya o sözleri söylemek istemedim ama çok kızmıştım . Ve suçum ise lanet bir sürtüğün beni öpmesiydi hadi ama ben onu öpmedim ki o beni ÖPTÜ HUHU . O sözleri söyledikten sonra burcunun bayılması beni şoke etmişti . Onu hemen hastaneye kaldırmıştık . Bir süre sonra orta yaşlı iri bir doktor geldi ve konuşmaya başladı .

" Burcu hanım büyük travmalar yaşamış ve bu üst üste gelen travmaları kaldıramayıp bayılmış ne zaman uyanacağını bilmesekte endişe edilecek bir durum yok geçmiş olsun . "

Dedi ve gitti tam onun olduğu odaya gidip burcuyu görecektimki şu Piç doruk karşıma çıktı .

" Nereye ? "

" Sanane . "

" Burcunun olduğu odaya gidiyorsan hiç deneme bile burcunun bu halde olmasının nedeni sensin defol git buradan !!! "

" Gitmiyorum lan . "

diyip suratına yumruğu geçirdim bunu beklemiyor olacak ki sendeleyip arkaya düştü . Onun bu halinden yararlanıp üzerine çıkıp suratına ardı ardına yumruk atmaya başladım . Bir yandan da şunları tekrar ediyordum .

" O benim ondan uzak dur yoksa seni kendi ellerimle öldürürüm anladın mı lan ? "

Ben böyle devam ederken poyraz ve Burak beni onun üzerinden almaya çalışıyorlardı işim bitince üzerinden kalktım . Doruğun suratına bakıp eserini seyrediyor bir yandan da gülüyordum . Sonra o piçin arkadaşları geldi . Daha fazla bunlarla uğraşmamak adına hastaneden çıktım .

Poyraz

" Abi burcuya fazla kötü davranıyorsun böyle devam edersen onu tamamen kayıp edeceksin . "

Haklıydı ama yapamam ben Timuçin Yakan özür dilemem , teşekkür etmem , ağlamam , aşık olmam burcuya aşık değildim çünkü ben Timuçin Yakan'ım egoist piçin tekiyim , onlarca insan öldürmüş , kızları gözünde sadece sex aracı olarak görmüş biriyim . Burcuya bu kadar takık olmanın nedeni onun diğer kızlar gibi olmayıp beni istememesiydi . Onuda becerip diğer sürtüklerin yanına atacaktım Ben böyle düşünürken yakışıklı iç sesim devreye girdi .

AMERİKALI PİSKOPATWhere stories live. Discover now