Part#20

8.8K 480 7
                                    

Είμαστε σχεδόν 4 μέρες στο νησί και μπορώ να πω πως δεν θέλω να φύγω απο εδω.Καθε μερα παμε για μπάνιο και τα βραδιά βγαίνουμε.
Εχουμε βγει και δικούς μου γνωστούς που τους γνώρισα μεσα απο τον Πέτρο.Με αυτόν τον Paul δεν είχαμε προβλήματα τον είδαμε ακομα μια φορά μαζι με κάτι άλλους αλλα απλα κοιτούσαν τίποτα παρά πάνω.Η Ναταλια δεν βγήκε μαζι τους όπως της είχε προτείνει αυτός.
Ειμαι στο κέντρο του νησιού μαζι με τον Κώστα και τον Μάριο και κάνουνε κάτι ψώνια αφου τα κορίτσια πήγαν για σπα σήμερα όποτε
σήμερα μεχρι το απόγευμα είμαστε ελεύθεροι.
Αφου αγοράσαμε ότι επρεπε τα πήγαμε σπίτι και ξανα κατέβηκαμε κέντρο για ένα καφέ και μετά να παμε να φάμε κάτι γιατί κανένας μας δεν είχε την πρόθεση να μαγειρέψει και κάτι επρεπε να φάμε και η αλήθεια είναι ότι ειχα πεθάνει απο τη πείνα ρε γαμωτο.
Εχουμε αράξει με τα παιδία σε ένα καφέ εδω και 2 ώρες σχεδόν.Λεμε για διαφορά και σχολιάζουμε και καμία καλή που περνάει που και που.Καποια στιγμή σκέφτομαι ότι σε λίγες μέρες εχω γενέθλια..Δηλαδη τι λίγες μέρες αύριο για την ακριβής 12 Ιουλίου..

-παιδιά αύριο θα βγούμε για να κεράσω εχω γενέθλια αύριο."τους λεω και νιώθω κάπως άβολα σαν μικρό παιδάκι.
-έλα ρε μεγάλε ωραια τέλεια"λεει ο Μάριος
-ναι ναι μεγαλώνει το καμάρι μας"λεει ο Κώστας και γελάμε και ετσι πέρασε λιγο πολύ το υπόλοιπο του καφέ.Ειχε παει 3 η ώρα και επρεπε να παμε να φάμε.Στο δρόμο όπως πηγεναμε στη ταβέρνα είδα σε ένα μαγαζί ένα πανέμορφο φόρεμα για την Ναταλια.Ετσι χωρίς να το σκεφτώ μπήκα μεσα και το αγόρασα.Ηταν άσπρο στραπλες και η πλάτη του ηταν εξω.Σιγουρα θα της άρεσε.

Μετά απο 3 ώρες κάθομαι στο μπαλκόνι του δωματίου μας.Τα παιδιά έπεσαν ξερά για ύπνο απο την κούραση και απο το φαγητό,αλλα εγω δεν ειχα ύπνο.Γενικα μου άρεσε να κάθομαι στο μπαλκόνι και να χαζεύω την θεα είτε στην Αθήνα ποσο μάλλον εδω.Η πόρτα απο το δωμάτιο άνοιξε και μπήκε μεσα η Ναταλια μπήκε τόσο σιγά που λογικά θα νόμιζε πως κοιμάμαι και εγω. Ακούμπησε την τσάντα της αθόρυβα στην καρέκλα και αφου δεν με είδε στο κρεβάτι εκανε να ξανα βγει.
-Εδω ειμαι στο μπαλκόνι"της λεω και έρχεται και εκεινη και με αγκαλιάζει απο πίσω και μου δίνει ένα παρατεταμένο φιλί στο μάγουλο.
-Νόμιζα πως θα κοιμάσαι"μ λεει
-"Μπα όχι προτείνω αυτή την θέα απο το να κοιμηθώ."της λεω και εκεινη έρχεται και κάθεται στα πόδια μου. "Λοιπόν πως τα περάσατε με τα κορίτσια σήμερα σε βλέπω ανανεωμένη αρκετά"λεω και χαϊδεύω το πόδι της.Εκεινη εχει βάλει τα χέρια της γύρο απο το λαιμό μου και με κοιταει και χαμογελάει.
-Λοιπον περάσαμε πολύ ωραια κάναμε ότι κάνουν τα κορίτσια κάναμε και μασάζ και ηταν απίστευτα χαλαρωτικό"λεει και εγω χαμογελάω και της φιλάω το σαγόνι.
-λοιπόν πριγκίπισσα αύριο εχω γενέθλια και ειπα στα παιδία ότι θα βγούμε να ξέρεις"λεω και κοιτάω μπροστα στη θάλασσα εκεινη σηκώνετε απο την αγκαλιά μου και αρχίσει να λεει διαφορά αλλα την ξανα τραβάω και ξανα καθετε στα πόδια μου.
-καλά πλάκα μου κανεις ετσι;"λεει και με κοιταει νευριασμενη
-όχι μωρό μου γιατί να σου πω ψέματα"λεω
-ε δεν ξερω πάλι καλά που δεν μας το είπες και αύριο κατευθείαν δηλαδή"λεει
-στο ειπα σήμερα,Το ειχα ξεχάσει δηλαδή δεν το ειχα στο νου μου αλήθεια"λεω και την φιλάω και ανταποκρίνεται και εκεινη."και μάλιστα για να δεις και το καλό αγόρι που ειμαι σου πήρα κάτι σήμερα"λεω και με κοιταει με απορία.
-αντί να σου ότι εγω μου πήρες εσυ;"λεει και χαϊδεύει το λαιμό μου.
-απλα το είδα και μου άρεσε παρά πολύ και σκέφτηκα ότι θα είναι ιδανικό για σένα."λεω και σηκωνόμαστε και παμε προς το κρεβάτι και της δίνω την σακούλα.Εκεινη την πέρνει όλο χαρά και καθετε στο κρεβάτι και την ανοίγει.
Όταν βλέπει το περιεχόμενο τα ματια της ανοίγουν διάπλατα και το βγάζει απο την σακούλα το ξανα βλέπει και αφου το αφήνει στο κρεβάτι τσιρίζει έρχεται και με αγκαλιάζει.
-σιγά σιγά θα ξυπνήσεις τους άλλους"λεω και εκεινη γελάει.
-είναι πανέμορφο σε ευχαριστώ πολύ"λεει και με φιλαει το ίδιο κανω και γω κ μετά τραβιέμαι
-θελω να το βάλεις αύριο βράδυ που θα βγούμε
και να κανεις τα μαλλιά σου ουρά όπως τα είχες την άλλη φορά"λεω
-ότι θέλει το μωρό μου"λεει και με τραβάει στο κρεβάτι.Οπως είναι λογικο δεν μπόρεσα να αντισταθώ σε τέτοια πρόσκληση και έγινε πανικός κυρίου για ακομα μια φορά.
Μια ώρα μετά άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα και αυτόματα σκέπασα την Ναταλια μεχρι τον λαιμό.Εκεινη κουνήθηκε και έβγαλε το χέρι της εξω απο το σεντόνι.Σηκωθηκα έβαλα το μαγιό μου και πήγα ανοιξα την πόρτα.Ηταν ο Κώστας και καθόταν απο εξω και ακουμπούσε στον τοίχο.
-Αντε ερωτιάρη τι θα κάνουνε 8 κοντεύει η ώρα θα βγούμε σήμερα η θα αράξουμε μεσα;"λεει
-ότι θέλετε παίδες δεν εχω θέμα και μεσα να αράξουμε και να ψήσουμε ακομα καλύτερα θα πω και τα παιδιά αν είναι να έρθουν απο εδω."λεω
-"έγινε μεγάλε κομπλέ."λεει και φεύγει για να παει στο σαλόνι. "Α και αλεξ την επόμενη φορά που θα έχετε διάφορες δραστηριότητες πιο σιγά μας πήρες τα αυτιά"λεει γελοντας και εγω του δείχνω το μεσαίο μου δάχτυλο..
-εισαι μαλακας"λεω και εκείνος γελάει πιο πολύ.Εγω ξανα μπήκα στο δωμάτιο και η Ναταλια δεν ηταν στο κρεβάτι όποτε θα ηταν στο μπάνιο.Πηγα μεχρι την πόρτα και άκουσα νερό να τρέχει όποτε κατάλαβα ότι κανει μπάνιο.Μετα απο 10' βγήκε ενώ εγω ήμουν στο μπαλκόνι.
-"Αλεξ τι θα κάνουμε σήμερα τελικά θα βγούμε;"ρωτάει και βγαίνει εξω μόνο με τα εσώρουχα της.Πρεπει να μου κανει πλάκα τωρα.
-αλήθεια τωρα δεν σου έφτασε τόσο σεξ θέλει και άλλο;"λεω
-γιατί το λες αυτο;"μου λεει και καθετε στα πόδια μου και ετσι όπως καθετε το στήθος της είναι σχεδόν μεσα στην μούρη μου.
-εχμ δεν ξερω βγαίνεις εξω ετσι καθετε επάνω μου ετσι αν θες απλα μπορείς να το πεις. Αλεξ αγάπη μου εισαι τόσο καταπληκτικός στο σεξ που δεν χορταίνω θελω και άλλο είναι πολύ απλό"λεει και την κοιτάζω Στα ματια ενώ εκεινη γελάει.
-αλεξ μωρό μου εισαι υπέροχος καταπληκτικός ανεπανάληπτος στο σεξ αλλα εχει τόση ζέστη που είναι το μόνο που αντέχω να φορέσω όσο είμαστε μαζι τουλάχιστον"λεει
-Χμ βλακείες απλα δεν έχεις αντοχές"λεω και γελάμε.Τοτε ξένα χτυπάει η πόρτα και πριν προλάβουμε να πούμε τίποτα μπαίνει μεσα η Κατερίνα και έρχεται στο μπαλκόνι και καθετε στην καρέκλα δίπλα μου.
-τι έγινε παιδάκια πως τα παμε;Έμαθα θα καθίσουμε μεσα σήμερα για να ψήσουμε"
-ναι ναι νομίζω είναι καλύτερα Αφου θα βγούμε αύριο ετσι και αλλιώς"λεω
-τελεία"λεει και μας κοιταει και γελάει.
"Ξέρετε ότι ακούγεστε ετσι;ότι και να κάνετε"μας λεει και η Ναταλία παγώνει στην αγκαλιά μου και με κοιταει
-τι εγω φταίω στην φίλη σου απο εδω να τα πεις"λεω και η Κατερίνα γελάει
-εγω απλα λεω.Οπως επίσης λεω εσυ να πας να βάλεις κάτι γιατί εξω στο δρόμο εχει φωτογράφους"λεει η Κατερίνα
-τι εχει"λεει η Ναταλία και πετάγεται και παει μεσα.
-τι αλήθεια λεω πήγα να πάρω τσιγάρα και τοις είδα με ρώτησαν κιόλας και μας έβγαλαν και φωτο ειχα παει με τον Μάριο"
-τέλεια θα γίνουμε και διασημότητες"λεω
-έγινες κιόλας"μου λεει και μου πετάει κάτι περιοδικά με εμάς το βράδυ που είχαμε γνωρίσει τον Paul απο άλλες μέρες που είμασταν θάλασσα και μια φωτο που είμαστε αγκαλιά εδω στο μπαλκόνι και φιλιόμαστε και σαν λεζάντα
{κόρη γνωστού επιχειρηματία σε τρυφερές στιγμές με τον καινούριο της σύντροφο σε γνωστό ελληνικό νησί.Ειναι ένας Καλοκαιρινός έρωτας η μήπως κάτι πιο σοβαρό.Οτι και να είναι πρέπει να πούμε πως είναι αρκετά όμορφο ζευγάρι.Απο πληροφορίες ο νεαρός Αλεξανδρος Αγγέλου μένει Αθήνα και είναι στο τελευταίο έτος τν Οικονομικον σπουδών }
Δεν είναι δυνατόν πως τα βρήκαν αυτά τα πράγματα.
-εισαι καλά"λεει η Κατερίνα
-ναι γιατί;"ρωταω
-έχεις χάσει το χρώμα σου "λεει
-λογικο δεν είναι ρε συ τέτοιες πληροφορίες που στο γαμω διάολο της βρήκαν;"λεω και πετάω τα περιοδικά στο τραπεζι.Εκεινη την ώρα βγαίνει και η Ναταλια στο μπαλκόνι και βλέπει τα περιοδικά και βρίζει.Μετα απο λιγο μπαίνουμε μεσα και καθόμαστε στο μπροστινό μπαλκόνι όλοι μαζι ενώ η Κατερίνα με τον Μάριο έκαναν μπάνιο στην πισίνα.Με τα πολλά με τα λίγα η ώρα ηταν 10 είχαν ερθει τα παιδιά και άραζαν ενώ εγω έψηνα αυτά που θα τρώγαμε.Ειχαμε χαλαρή μουσική και η ατμόσφαιρα ηταν πολύ όμορφη.Αφου τα φαγητά ηταν έτοιμα και φάγαμε ήπιαμε της μπίρες μας κάποια στιγμή απο μεσα βγαινει η Ναταλια με μια τούρτα και αρχίσουν όλοι μα μου τραγουδάνε το γνωστό τραγούδι.
Αφου έσβησα τα κεράκια μου μου ευχήθηκαν και κόψαμε την τούρτα.Μετα απο εκει είχαμε κανει όλοι σχεδόν κεφάλι και καταλήξαμε να κοιμόμαστε όπου βρούμε ο κάθε ένας.Εγω το πρωι ξύπνησα στην αιώρα αγκαλιά με την Ναταλία.Ειχα τρομερό πονοκέφαλο και ετσι όπως πήγα να σηκωθώ να παω στην κουζίνα σκάσαμε κατω σαν τα καρπούζια με αποτέλεσμα να να πέσω πάνω στην Ναταλια και να τρομάξει πάνω στον ύπνο της.
-μωρό μου μωρό μου συγνωμη"λεω και την αγκαλιάζω
-δεν πειράζει"λεει και βάζει το πρόσωπο της στο στέρνο μου για να μην την πανιαζει ο ήλιος.
-έλα σήκω να παμε μεσα στο κρεβάτι μας"λεω
Και ετσι εκανε την πήρα απο το χέρι και πήγαμε και ξαπλωσαμε στο κρεβάτι μας.
-αλεξ κοιμάσαι;"με ρώτησε μετά απο 10'
-όχι ψυχή μου"απαντάω
-έχεις σκεφτεί τι θα κανεις μετά που θα πάρεις το πτυχίο σου;"ρωτάει και με κοιταει.
-όχι αλλα φαντάζομαι θα μπορούσα να ερθω Λονδίνο και αν βρω εκει μια δουλειά καλώς αλλιώς θα βρω κάτι σε μπαρ λογικά ετσι θελω να πιστεύω"λεω και αμεσως το πρόσωπο της έλαμψε
-αλήθεια θα το έκανες αυτο;"ρωτάει
-αγάπη μου για σένα θα έκανα τα πάντα"λεω.
Και όρμησε πάνω μου και άρχισε να με φιλαει.
Όλο το πρωι το περάσαμε στην παραλία και μετά σε ταβέρνα.Οταν πήγαμε σπίτι ηταν αργά το απόγευμα και θα επρεπε να ετοιμαστούμε για το βράδυ.Η Ναταλια εκανε πρώτη μπάνιο γιατί είχε μεγαλύτερη δουλειά να κανει.Αμεσως μετά μπήκα εγω και κοιμήθηκα κανέ δυο ώρες μεχρι να ετοιμαστούν ολα τα κορίτσια.Οταν ανοιξα τα μάτια μου είδα την Ναταλια στον καθρέφτη να πιάνει τα μαλλιά της σε μια ουρά όπως της ειχα πει.Επισης είχε ντυθεί κιόλας και είχε βάλει το φόρεμα που της πηρα.Χμ κακή ιδέα τελικά ηταν πολύ αποκαλυπτικό.Εκεινη με κοίταξε και μου χαμογέλασε και ήρθε και έκατσε στο κρεβάτι δίπλα μου.
-άντε υπναρα ξύπνησες επιτέλους"λεει
-χμμ τελικά τον χρειαζόμουν αυτόν τον ύπνο"λεω και λέγαμε και οι δυο.
-άντε σήκω να ετοιμαστείς τα παιδιά είχε σχεδόν έτοιμα"λεει και μπαίνω στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντουζ.Μετα απο ένα τέταρτο ειμαι έτοιμος και βγαίνουμε απο το σπίτι και μπαίνουμε στα ταξί.Οταν φτάνουμε στο κλαμπ που είναι Φούλ απο κόσμο εχει πάλι δημοσιογράφος και όλοι μου εύχονται χρόνια πολλά.αν είναι δυνατόν σκέφτομαι και η Ναταλια μου πιάνει το χέρι και το σφίγγει.
Όταν μπήκαμε στο κλαμπ κας πήγαν στο τραπεζι που είχαμε κλαίει και όπως είδαμε ηταν 4 καναπέδες σε ένα πιο ψιλό μέρος απο το υπόλοιπο μαγαζί.Και κάπως ετσι πέρασε το βράδυ μας με χορό ποτά και γέλια..

Άλλο ένα κεφάλαιο έφτασε στο τέλος του.Ελπιζω να σας άρεσε αν ναι περιμενω να δω ψήφους και σχόλια.
Μεχρι την επόμενη φορά.!!!!!

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Where stories live. Discover now