Part #3

18.3K 807 11
                                    

Αλεξ
Οπως ηταν φυσικό και εκείνο το βράδυ ηταν δύσκολο οπως και πολλα αλλα στο παρελθόν.Τα όνειρα που έβλεπε δν μπορούσαν να τν αφήσουν σε ησυχία. Αλλα δν μπορούσε να κανει κάτι εκείνη δν θα μπορουσε ποτε να ξανά έρθει πίσω οποτε προσπαθούσε να ζήσει με τν ανάμνηση τς.Εκει το βράδυ ηταν πιο ζωντανές οι εικόνες στν υπνο του νόμιζε οτι τα ξανά ζούσε και ξύπνησε τρομαγμένος και μεσα στν ιδρώτα..Καθος η όραση του επανερχόταν σιγα σιγα σηκώθηκε απο τ κρεβάτι και κοίταξε το ρολόι η ωρα ηταν 3:48 δν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει να ξανά κοιμηθεί ετσι μπήκε να κανει ενα μπάνιο για να χαλαρώσει..οταν τελείωσε μ τ μπάνιο του η ωρα ηταν ήδη 4:15.Αφου έβαλε μια φόρμα κάθησε στο σαλόνι και άνοιξε τηλεόραση μπας και εχει τπτ εκείνη τν ωρα να δει.Ηξερε οτι κατα πάσα πιθανότητα δν θα υπήρχε τπτ να δει οπως και ετσι έγινε και τν ξανά έκλεισε.Κατι τν ενοχλούσε σμρ τ βράδυ δν μπορουσε να μείνει μεσα ετσι πήρε τ κλειδιά τς μηχανής του τν έβαλε μπροστά και ξεκίνησε.Ουτε ο ίδιος ήξερε που παει οδηγούσε ωρες,καποια στιγμή άναψε λαμπάκι για βενζίνη.
-"γαμωτο" είπε μεσα στα δόντια του κάπως δν ήξερε αν εδώ κοντα υπήρχε βενζινάδικο.Για καλη του τύχη όμως λίγο παρά κατω υπήρχε ενα που ηταν 24 ωρες.Αφου έβαλε όσο επρεπε ξανά ανέβηκε στν μηχανή του και μόνο τοτε παρατήρησε που βρισκόταν.Ηταν κοντα στν παλιά του γειτονιά.Κοιταξε το ρολόι και η ωρα ηταν 7:00."θα εχουν ξυπνήσει σπίτι"σκέφτηκε και ξεκίνησε για το πατρικό του.Οταν έφτασε ο πατέρας του ηταν στν αυλή και επερνε τν εφημερίδα που τς είχαν αφήσει απο το βράδυ.Οταν είδε τν αλεξ ο πατέρας του ξαφνιάστηκε αλλα χάρηκε κιολας παρά πλ γιατι δν τον έβλεπε και πλ συχνά..
-"καλημέρα αγορι μου τι κανεις;πως και ετσι πρωινός;έγινε τπτ;"ρωτησε ο πατέρας του.
-"καλημέρα μπαμπά οχι οχι δν έγινε τπτ και ναι ειμαι μια χαρά ευχαριστω"απάντησε με ενα χαμόγελο ο αλεξ και τν αγκάλιασε.
-"ωραια τοτε ελα μεσα να φάμε πρωινό όλοι μαζί"είπε εκείνος όλο χαρά
-"βέβαια πεθάνω τς πείνας οποτε οχι δν υπάρχει περίπτωση να πω"είπε γελώντας ο αλεξ..και ετσι μπήκαν μεσα στο σπίτι.Το σπίτι ηταν λίγο πλ οπως το θυμόταν δν είχαν αλλάξει πολλα πράγματα.Ειχαν αλλάξει λίγα αλλα πολυ σημαντικά οπως είχε αλλάξει και ο ίδιος.απο τς σκέψεις τ τν έβγαλε μια γυναικεία φωνή απο τν κουζίνα που ρωτησε ποιος ειναι.
-"Δημήτρη με ποιον μιλάς πρωι πρωι πάλι άνθρωπε μου;"είπε η φωνή
-"Αμαλία ελα να δεις ποιος ήρθε να μας δει"είπε εκείνος
-"μν μου πεις οτι ήρθε ο Αλέξανδρος;" Ρωτησε καθώς ερχόταν απο τν κουζίνα όλο χαρά...
-"ναι Αμαλία μου εγω ειμαι"είπε και τν αγκάλιασε"ειπα να ερθω να σας δω πριν παω για δουλειά γιατι μου λείψατε"είπε καθώς κάπως επρεπε να δικαιολογήσει τν παρουσία του τετοια ωρα στο σπίτι.
-"καλα εκανες αγορι μου δν χρειάζεται να δίνεις εξηγήσεις ειναι σπίτι σου και μπορείς να έρχεσαι οτι ωρα θες οποτε θες"είπε καθώς τν είχε ακομα αγκαλιά."για να σε δω κ αλλα τΑττουαζ εκανες βρε αγορι μου θα πάθεις τπτ στο τέλος,αδυνατίσες κιολας τι πράγματα ειναι αυτά"είπε εκείνη και ο αλεξ γελούσε.
"Μια χαρά ειμαι Αμαλία αλήθεια δν αδυνάτισα ειμαι μια χαρά και όσο για τα τΑττουαζ έκανα 1-2 ακομα"είπε και καθήσαν στο τραπέζι και ξεκίνησαν να τρώνε το πρωινό τους.Μετα απο αρκετή ωρα ο Αλεξ τους είπε οτι επρεπε να φύγει ν παει στη δουλειά πράγμα που δν ηταν εντελώς ψέμα απλά ηταν να παει 2 ωρες αργότερα απο οτι τς είπε.Αφου τς χαιρέτισε ανέβηκε στν μηχανή του και ξεκίνησε για το σπίτι του αλλα δν μπορουσε να μν περάσει μια βόλτα απο τν τάφο τς μάνα του που τόσο αγαπούσε..
5 ωρες αργότερα ηταν στν δουλειά και έτρεχαν και δν έφταναν με τν δουλειά που είχαν και ετσι πέρασε η ωρα και ήρθε η ωρα να φύγει..ετσι λίγο πλ πέρασαν και οι άλλες 3 μερες με πλ δουλειά πλ κούραση και λίγο υπνο. Οταν η ωρα ηταν 3 και έκαναν διάλυμα τν Πλησίασε το αφεντικό του γεμάτο ταραχή.
-"τ ειναι αφεντικό τι επαθες και εισαι ετσι;"ρωτησε ο αλεξ γεμάτος απορία.
-"αλεξ αγορι μου πρέπει να μας σώσεις"
-"τ έγινε πες μου με τρομάζεις"
-"ο dj που ειχαμε για τν εκδήλωση μεθαυριό πήρε και είπε δν θα μπορέσει να έρθει!!Τι θα κάνουμε τώρα μου λες που ια βρούμε άλλο τρ να βγάλει το προγραμμα και να ειναι και καλός;"είπε εκείνος μεσα στν ταραχή
-"γιατι δν βάζετε τν αλεξ να παίξει;παίζει καταπληκτικά και παίζει και σ μαγαζιά τα Σαββατοκύριακα"ακούστηκε μια φωνή απο πίσω.Γυρισαν και οι 2 και είδαν τν Γιάννη ενα παιδί που δούλευε μαζί με τν Αλεξ.
-"έχεις δίκιο Γιάννη πως δν το σκέφτηκα νωρίτερα"είπε το αφεντικό τς και κοίταξε τν Αλεξ.
-"εεε τι να σας πω να παίξω δν εχω πρόβλημα χαρά μου κιολας απλά αυριο δν θα μπορέσω να ερθω να σας βοηθήσω καθόλου θα πρέπει να ετοιμάσω το προγραμμα"είπε ο αλεξ
-"κανένα πρόβλημα αγορι μου ούτε να τ σκέφτεσαι κάτσε και τν άλλη και ελα για να κανεις οτι πρέπει Απο ελέγχους για τν ήχο"είπε όλο χαρά το αφεντικό τους και έφυγε.Ετσι ο αλεξ πήγε άλλαξε και ξεκίνησε για το σπίτι του δν είχε χρονο όσο θα ήθελε αλλα μπορουσε ν δουλέψει και σε αυτόν που είχε.Οταν έφτασε σπίτι είδε οτι είχε 2 κλήσεις Στ Skype απο τν φίλο του τν Πέτρο.Εκεινος ηταν Αμερική και ετσι μιλούσαν οποτε μπορούσαν μέσω Skype.Ο Πέτρος είχε σχεδόν 4 χρονια που είχε φύγει απο Ελλάδα του έλειπε του αλεξ του είχε σταθεί σε όλες τς δύσκολες στιγμές που είχε.Ο Πέτρος ηταν περισσότερο αδερφός παρά φίλος είχαν 5 χρονια σχεδόν διάφορα και ετσι παντα τν συμβούλευε.Θυμαται ο αλεξ εκείνη τν μέρα οταν ηταν 14 που είπε στν Πέτρο οτι θα έρθει να μένουν μαζί.19 τοτε ο Πέτρος έμενε μόνος του ετσι δέχτηκε..Φυσικά ποτε δν έμαθε ο αλεξ που υποτίθεται είχε φύγει απο τ σπίτι οτι οχι μόνο ο πατέρας του ήξερε που ειναι αλλα οτι τς βοηθούσε και οικονομικά κιολας..Στν ανάμνηση αυτή ο αλεξ γέλασε και τν κάλεσε πίσω για να τα πούνε.
-"που εισαι χαμένος ρε φίλε εσυ;τι λέει έφυγες απο Ελλάδα και έριξες μαύρη πέτρα πόσο δλδ;είχε γελοντας Στ. Πέτρο που είχε απαντήσει"χαιρόταν πλ που τν έβλεπε είχε σχεδόν 2 μήνες να τα πούνε και τ είχε λείψει
-"τι να κάνω αγορι μου ετσι ειναι η ζωη δουλεύουμε εμεις εδώ δν είμαστε σαν εσάς εκει που το παίζεται και καλα dj αλλα οχι συγνώμη ξέχασα είμαστε υποδοχή σε hotel τώρα ανεβήκαμε κλημακα"είπε και εκείνος γελοντας... Αφού μιλούσαν ωρα είπαν τα νεα τους ο Πέτρο του είπε ποιος ειναι ο πραγματικός λόγος που τν είχε πάρει.
-"ΕΕ λοιπον αλεξ η αλήθεια ειναι οτι σε πήρα γιατι θελω αν σου ζητήσω μια χάρη"είπε ο Πέτρος και ο αλεξ τν κοίταξε με απορία
-"τ έγινε ρε πες μου εννοείτε οτι θέλεις και μπορώ να βοηθήσω μεσα."
-" ε να μωρε παντρευομαστε με τν Αλίκη και θελουμε να γίνεις Κουμπαρος"είπε ο Πέτρος και κοιτούσε τν αλεξ που είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα..
-"φίλε τι λες τώρα;εννοείτε πωωω τι μ είπες τώρα ρε Πέτρο δν ξέρεις πόσο χαρούμενο με εκανες"είπε ο αλεξ
Γεμάτος χαρά και μετά είπανε και άλλα διάφορα και έτσι πέρασαν σχεδόν 3 ωρες.
-"εσυ παίζει τπτ στν ζωη σου μικρέ καμία γυναίκα η τπτ ;
-"ξέρεις οτι εγω δν ειμαι για τετοια φίλε μου.."ειπε ο αλεξ γελοντας.
-"καλα καλα γελά θα έρθει η ωρα που θα τν βρεις τν γυναίκα τς ζωής σου και τα ξέρεις απο τν αρχή οτι ειναι αυτή η μια και μοναδική"
-"καλα κάτσε να τν βρω και βλέπουμε"ειπε γελοντας "λοιπον φίλε πρέπει να κλείσω γιατί έχω να ετοιμάσω μουσική για ένα πάρτυ που γίνεται στο ξενοδοχείο"
-"έγινε αγορι μου καλα να περνάς και θα τα ξανά πούμε σύντομα..είπαν και ετσι έκλεισαν.Μετά Αλεξ σηκώθηκε και ξεκίνησε να ετοιμάζει την μουσική για την επόμενη μέρα.Δεν είχε καταλάβει πως πέρασαν οι ώρες όταν από τις σκέψεις του τον έβγαλε το χτύπημα του τηλεφώνου.Πήρα το κινητό στα χέρια και είδε οτι ηταν το αφεντικό του.
-"ελα αφεντικό μου τ κανεις;"
-"αλεξ αγορι μου καλησπέρα απλά ηθελα να σ πω ν μν αργήσεις πλ γιατι έχεις ν κανεις και τς ελέγχους σου"
-"ναι ναι αφεντικό ξέρω μν στεναχωριέσαι" είπε ήρεμα ο αλεξ και τ έκλεισαν.ηταν ολα έτοιμα και ετσι μπήκε για μπάνιο.Οταν τελείωσε ξάπλωσε ν χαλαρώσει για λίγο κ μετα ν αρχίσει ν ετοιμάζετε αλλα ετσι οπως ηταν ξαπλωμένος τν πήρε ο ύπνος..
5 ωρες μετα ξύπνησε απο το κινητο που είχε σπάσει χτυπάει..τρόμαξε Οταν ειδε τν ωρα και ακομα πιο πλ γιατι ειδε ποιος τν πέρνει τηλέφωνα.. Το αφεντικό του.Επρεπε να απαντήσει δν μπορουσε να κανει και αλλιώς..
-"ελα αφεντικό Στ πόρτα με πρόλαβες"ειπε ο αλεξ ενώ είχε αρχίσει να ντύνεται.
-"αλεξ π εισαι επρεπε να εισαι εδώ 2 ωρες πριν ο κόσμος εχει αρχίσει να έρχεται αντε αγορι μου σ παρακαλώ ελα"
-"ερχομαι ερχομαι"ειπε και έκλεισε ηταν σχεδόν έτοιμος ενα τζιν και ενα μαύρο πουκάμισο,πήρε τα πράγματα που καβάλησε τν μηχανή του και ξεκίνησε σαν τν τρελό για τ ξενοδοχείο.
Οταν έφτασε ειδε οτι τ Πάρκιν ηταν γεμάτο,αυτο ηταν κακό ηταν πλ κακό.Ετρεξε και πήγε πίσω Στ πισίνα που γινόταν τ πάρτυ.Αφου έκανε νόημα Στ αφεντικό του ανέβηκε πανω αυτοσχέδια κερκίδα που είχαν κανει για τν dj.Καθως έφτιαχνε τα πράγματα του άρχισε να νοιώθεις διάφορα βλέμματα..Ηξερε οτι ειναι απο διάφορες κοπέλες και στν σκέψη αυτή άρχισε να γελάει..Αφου ξεκίνησε να παίζει μουσική η ένταση και ο ρυθμός ανέβηκε λίγο.Πλεων είχε βραδιάσει και ηταν ανάμεσα τα κεριά στν πισίνα και διάφορα φαναράκια στα δέντρα..Καποια στιγμή πως κοιτούσε τν κόσμο τα ματια του έπεσαν σε εκείνη...και με τν πρώτη ματια ήξερε οτι ηταν η μια και μοναδική
-"τν βρήκα"ειπε στν εαυτό του..!!Και τς χαμογέλασε..!!!!!


(Αυτά απο μένα αγάπες μου ελπίζω να σας αρέσει θα ηθελα να δω σχόλια σας και να μ πείτε τν γνώμη σας!!)σας φιλώ μεχρι το επόμενο 😊

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Where stories live. Discover now