Part #32

8.6K 397 7
                                    

Νίκος pov

-Νίκο;"ρώτησε η μαμά που στέκονταν στην πόρτα και με κοιτούσε με δάκρυα στα ματια.

-Μαμα;"απάντησα και εγω και ειχα μείνει κάγκελο στην θέση μου.Ο αλεξ ηταν σε παρόμοια κατάσταση και η Ναταλια έπιανε την κοιλιά της.Η μητέρα μου ήρθε προς το μέρος μου πετώντας τα πράγματα της κατω και χώθηκε στην αγκαλιά μου ενω έκλαιγε με λυγμούς.Ο Αλεξ είχε φύγει απο δίπλα μας και είχε παει στην Ναταλια που και εκεινη έκλαιγε.

-Γιε μου;αγάπη μου ομορφιά μου"έλεγε και ξανα έλεγε.

-Ηρέμησε μαμά σε παρακαλω"έλεγα και εγω ενω προσπαθούσα να κρατήσω τα δάκρυα μου.

Εκεινη με άφησε για να με δει και επιασε το πρόσωπο μου στα χέρια της.

-Πως ειναι δυνατόν;"ρωτάει και κοιταει μια εμένα και μια την Ναταλια."πριν 5 χρόνια κάναμε την κηδεία σου και τωρα σε βλέπω μπροστα μου"ξανα λεει

-έλα να καθίσουμε μαμά και θα σου πω τα πάντα"λεω και καθήσαμε ξανα όλοι μας.

-θέλετε να φέρω τιποτα να πιούμε;"ρωτάει η Ναταλια και σηκώθηκε και πήγε προς την κουζίνα.

-εγω μια μπίρα"της λεω και της χαμογελάω

-εσυ μαμά θέλεις κατι;"ρωτάει

-ενα ποτήρι κρασί και θα έλεγα να φέρεις και το μπουκάλι"λεει και γελάμε.

-εσυ μωρό μου"ρωτάει τον Αλεξ

-τιποτα προς το παρόν"απαντάει και σηκώνετε και παει και εκείνος στην κουζίνα με την Ναταλια λογικά για να μας αφήσουν μόνους.

-λοιπόν πως ειναι δυνατόν να εισαι εδω να εισαι καλα και να μην ξέρουμε τιποτα;Δεν ξέρεις τι περάσαμε τοςο καιρο"μου λεει εκεινη.Ξερω ότι τωρα που θα μιλήσουμε θα αλλάξουν πολλα στην οικογένεια μας.

-Μαμα και η Ναταλια πριν λιγο καιρο το έμαθε γιατι έτυχε και έφερα μια πίτσα που είχαν παρει"λεω και περιμενει να ακούσει και αλλα.

-μάλιστα"λεει

-Μαμα το ατύχημα δεν ηταν ατύχημα ο μπαμπά το κανόνισε γιατι ειχα ξανα μπλέξει με τα ναρκωτικά"λεω και εκεινη ξεσπάει σε κλάματα.

Αφου της εξηγώ τα πάντα και εχει κατεβάσει 3-4 ποτήρια κρασί ακουμπάει πίσω στον καναπέ και απλα κοιταει στο κενό.Καμια αντίδραση.

Η Ναταλία με τον αλεξ κάθοντα και περιμένουν μια κάποια αντίδραση αλλα εκεινη δεν εκανε τιποτα.Τοτε άνοιξε την τσάντα της και έβγαλε το κινητό της και κάλεσε κάποιον.

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Where stories live. Discover now