Part#23

8.4K 446 3
                                    

Αφου είχε μπει η Κατερίνα στο μπάνιο ο Αλεξ έβαλε το τεστ στην τσέπη του.Εψαχνα με τα ματια μου τα δικά του για να να μου πει αυτο που είδε στο τεστ.Οταν τα ματια μου κλείδωσαν με τα δικά του και μου χαμογέλασε καο κούνησε αρνητικά το κεφάλι του έχασα μια ανάσα δεν ξερω γιατί αλλα απογοητευτικά.
Χωρίς να το καταλαβω ειχα αρχίσει να κλαίω και μεσα σε δευτερόλεπτα ο αλεξ ηταν δίπλα μου και ήμουν στην αγκαλιά του.

Εχει περάσει ένας μήνας απο τότε που γυρίσαμε απο τις διακοπές μας καο ο αλεξ σήμερα έδινε το τελευταίο του μάθημα.Απο τότε που γυρίσαμε το μόνο που εκανε ηταν να παει στην δουλειά και να διαβαζει για να παρει το πτυχίο του.Ημουν σίγουρη ότι θα έσκιζε.
Επίσης ειχα παει και ειχα γνωρίσει τους δικούς του.Ηταν πολύ καλοί άνθρωποι και τους συμπάθησα αμεσως όπως και εκείνοι.Ειχαμε παει πολλές φορές να φάμε εκει όπως επίσης οι γονείς του αλεξ είχαν γνωρίσει τους δικούς μου.Ναι μπορώ να πω τα πράγματα είχαν σοβαρέψει αρκετά.Με το που γυρίσαμε ο αλεξ μου ζήτησε να μείνω μαζι του όπως και έκανα.
Αν ο αλεξ σήμερα περνούσε και αυτο το μάθημα θα επερνε σειρά προτεραιότητας για το πτυχίο γιατί θα φεύγαμε Αγγλία.Η μητέρα μου απο την μια χαιρόταν που θα ερχόταν και ο αλεξ μαζι μου απο την άλλη φοβόταν μήπως δεν γυρίζαμε πίσω όταν εγω τελείωνα.Εγω ήμουν σπίτι και καθόμουν στον καναπέ και έβλεπα τηλεόραση και περίμενα να ερθει ο αλεξ.Δεν ξερω πόση ώρα έβλεπα τηλεόραση αλλα κάποια στιγμή άνοιξε η πόρτα και μπήκε μεσα ο Αλεξ όλο χαρά.Εγω πετάχτηκα απο τον καναπέ τσιρίζοντας και έπεσα στην αγκαλιά του βάζοντας τα πόδια μου γύρο απο την μεση του.
-Σιγά σιγά μωρό μου θα με πνίξεις"λεει
-Καλα καλά σταματά και πες μου πως τα πηγές."λεω και τον κοιτάζω στα μάτια γιατί είχαμε το ίδιο ύψος Αφου με είχε αγκαλιά του.
-Λοιπον μπορει σε 2 εβδομάδες να ορκίζομαι"λεει και εγω αρχίζω να τον φιλάω και να κλαίω.Τελευταια ήμουν πολύ συναισθηματική και δεν ξερω γιατί.Εκλεγα με το παρά μικρό χωρίς κανένα λόγο.Την ημέρα που έκανα το τεστ ο αλεξ είχε κλείσει ραντεβού για την επόμενη μερα για να κανω και εξαιρέσεις αίματος και και εκείνες είχαν βγει επίσης αρνητικές.Οποτε δεν ξερω τι στο καλό γινόταν.Ισως έφταιγε ότι θα φεύγαμε και θα αρχίζαμε κάτι μαΖι οι δυο μας.
-Έλα Μωρε πάλι κλαις;"λεει και γελάει στον λαιμό μου.
-ναι δεν φταίω εγω κλαίω χωρίς λόγο."λεω και κατεβαίνω απο την αγκαλιά του.
-έλα λογικο είναι έγιναν τόσα όποτε νομίζω είναι λογικο"λεει
-κανόνισε να με γκάστρωσες κακομοίρη μου αυτο σου λεω μόνο"λεω και εκείνος γελάει σαρδόνια.
-αν το έκανα δεν φταίω εγω εσυ θες όλη την σεξ όποτε εγω δεν μπορώ να κανω αλλιώς και πρέπει να σε ικανοποιώ γιατί είναι πολύ καλό αγόρι."λεει
-Ναι πες μας ότι μας κανεις και την χάρη κιόλας και ότι δεν θες και εσυ."απαντάω και τον τσιμπάω,εκείνος γελάει και με ξανα πέρνει αγκαλιά και με παει προς το δωμάτιο.

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Where stories live. Discover now