Part #37

12.5K 556 75
                                    

Οταν την ειδα να κατεβαίνει απο το αυτοκίνητο μου κόπηκε η ανάσα.Ηταν τοσο μα τοσο όμορφη.Οπως ακριβώς περίμενα να ειναι. Ειχε κοκκινησει ελαφρός και αυτο την εκανε ακομα πιο γλυκιά.Ο Νικος την επιασε αγκαζέ και την έφερε στο μέρος μου.Εκεινη με κοίταζε στα ματια σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος γύρω μας.Μονο εγω και εκεινη.Τοτε καταλαβα για ακομα μια φορά ποσο πολύ αγαπώ αυτή την γυναίκα.Τα ματια μου άρχισαν να τσούζουν και δάκρυα άρχισαν να κυλάνε. Αλλα ηταν δάκρυα χαράς.Η Ναταλια με το που με είδε με αγκάλιασε τοσο για να μπορεςω να χαλαρώσω.Με φιλησε και μπήκαμε μεσα στην εκκλησία.Αφου ξεκίνησε το μυστήριο που και που την κοιτούσε και της χαμογελούσα οπως εκανε και εκεινη.Οταν η Κατερίνα με τον Μάριο μας πέρασαν της βερες ένιωσα κατι μεσα μου σπάει.Ηταν πλεων η σιγουριά ότι ηταν δικιά μου και ήμουν δικός της.
Το βραδυ που μας πέρασε μετα απο αρκετό καιρο ειδα όνειρο την μητέρα μου.Ηξερα ότι ηταν χαρούμενη και μπορει να μην ηταν εδω μαζι μου αυτή τη στιγμή αλλα ηταν στην καρδιά μου.Μου χαμογελούσε αλλα δεν έλεγε τιποτα.Απλα μου χαμογελούσε και έκλαιγε απο χαρά.Ηταν απο της φορές που έβλεπα την μητέρα μου στον ύπνο και οταν ξυπνούσα δεν ήμουν ιδρωμένος η ταραγμένος.Το αντίθετο ήμουν με ενα χαμόγελο στο πρόσωπο μου.
Οταν τελείωσε ο γάμος πήγαμε για της καθορισμένες φωτογραφίες.Φυσικα μαζι μας ηταν και η Κατερίνα με τον Μάριο.
Οταν εκεινη έφυγαν να πάνε στην αίθουσα που θα γινόταν η δεξίωση πηρα στην αγκαλια μου την Ναταλια και τοτε επιτέλους εκανα αυτο που ήθελα να κανω απο την αρχη.Αφησα τα δάκρυα μου να βγουν απο μεσα μου.Το ιδιο εκανε και εκεινη. Είμασταν αγκαλια και βγάζαμε την ένταση της ημέρας.
-εισαι η ζωή μου να το ξερεις"της λεω και την φιλάω
-και μένα.Δεν θα μπορούσα να φανταστώ διαφορετικά την μερα αυτή"απαντάει και της σκουπίζω τα ματια.
-παμε γιατι θα μας περιμένουν"λεω και την φιλάω για ακομα μια φορά και βγαίνουμε απο το αυτοκίνητο.
Ο κόσμος οταν μας είδε άρχισε να χειροκροτεί και αμεσως άρχισε να παίζει ενα βίντεο με φωτογραφίες δικές μου και της Ναταλίας.
Απο οταν είμασταν μικρά αργότερα και τέλος απο τον τελευταίο χρόνο που είμασταν μαζι.
Βέβαια στο τέλος του βίντεο με περίμενε μια τεράστια εκπλήξει που δεν την περίμενα για κανένα λιγο.Στο τέλος του βίντεο ειχε μια φωτογραφία με εμένα και τα μωρά και έλεγε απο κατω "θα γίνω ξανα μπαμπάς"..
Οταν το ειδα έμεινα εκει να κοιτάζω την Ναταλια.
-πλάκα κανεις;"την ρωταω και εκεινη σκούπιζε τα μάτια της
-οχι" λεει και γελαει
-Σ' ευχαριστώ "λεω και την αγκαλιαζω.

Και κάπως ετσι...σε γνώρισα Where stories live. Discover now