5. Kapitola

2.6K 191 1
                                    

5. Kapitola

Všechny zábrany k přemisťování jsem musel jaksi obejít, ale povedlo se. Konečně po několikátém pokusu jsem se přemístil společně s Křiklanem do Zapovězeného lesa, kde jsem jeho tělo nechal napospas hrůzné havěti.

Když jsem se vrátil a vstoupil do třídy, studenti už byly na svých místech a čekali na profesora, který se bohužel už nikdy nedostaví. Katherine zde nebyla...

Diadém, ze kterého jsem cítil kus mé duše jsem pečlivě schoval pod hábit a jelikož jsem měl teď volnou hodinu, rozhodl jsem se ho dát na své původní místo. Do komnaty nejvyšší potřeby, kde by ho nikdy nikdo neměl nalézt!

Jakmile jsem ho schoval, procházel jsem se po chodbách. Prošel jsem kolem dívších koupelen ze kterých se ozýval hluk. První hlas jsem poznal na míle daleko. Uršula! Ufňukaná Uršula se bavila s dívkou, která mi byla též velice známá. Katherine. Trochu jsem otevřel dveře a naslouchal jejich rozhovoru.

Katherine se zlomyslně zasmála. ,, Myslíš si, že uvěřím tvým nesmyslům Uršulo?''

,, Je to pravda...jsem z budoucnosti! Bylo to těžký se sem dostat, jelikož se duch nesmí setkat se svým živým já, ale je to tak! Přííísahám!''

,, Jasně a já jsem z Marzu a mám ráda vesmírné červy, které křupou vždy, když se mi převalujou v puse! Zešílela jsi!'' Katherinin tón jasně značil, že nevěří Uršule ani slovo.

,, Snad vidíš, že jsem průhledná! Z tebou je to tak těžký, ale co... Prostě si na Toma dávej pozor a zkus mu zabránit ve všem co se pokusí udělat! Stane se z něj nejmocnější kouzelník na světě. Nebo spíš černokněžník znavý v budoucnu Lord Voldemort!! Prostě se pokus tomu zabránit...'' Kath se znovu strašně rozesmála.

,, Jak, že se bude jmenovat? Lord Vojelord?''

,, Voldemort a to není vtipný! Už mi dochází čas...čas může být přepsán pokud věříš, že to dokážeš a pokud se o to pokusíš!'' Náhle klid. Jen pošetilý smích Morgensonové.

,, Lord Vojelord! Pane bože to je jméno...'' Přišla chvíle, kdy je čas se vypařit. Zahnul jsem za roh právě včas, jelikož Morgensonová vyšla z dívčích koupelen.

Podle mě...jméno Lord Voldemort není vůbec špatné jméno... A v budoucnu nejmocnější černokněžník na světě? To se mi zamlouvá ještě víc.

Zlomyslně jsem se pousmál. Jenže toho moje budoucí já nemohlo jen tak docílit. Musím dokončit svůj plán a pak budu nesmrtelný!

Když už se ale bavíme o Uršule...Mám další dobrovolnou osobu, která poslouží k rozervání mé duše!


Power of darkness | Harry Potter [CZ]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon