1

940 91 80
                                    

Dit verhaal bestaat uit 3 series:

1. Hide
2. Hiding
3. Hidden

-

HIDE

wind.

het blies voorbij. haar lippen kon ze nauwelijks voelen. ze bracht haar tintelende vingers naar haar lippen om een gevoel op te wekken, maar het gevoel kwam nooit. ze bekeek haar omgeving en had het niet eens door dat het letterlijk sneeuwde. het was ochtend of middag, ze had geen idee. maar het was in ieder geval nog licht.

nadat ze haar omgeving goed gekeurd had begon ze naar haarzelf te kijken. het weer gaf haar vreemde signalen. ze trok haar wenkbrauwen op als ze de kleding zag dat ze op dit moment aan had. ze zat op een bankje in een park in een stad waarvan ze de naam nog niet wist met shorts aan, shorts. ze had een jasje aan waardoor ze het iets warmer had maar het leek geen enkel probleem te zijn als ze haar lichaam voelde opwarmen. haar benen begonnen te trillen terwijl ze het juist steeds warmer kreeg. de warmte vocht zijn weg naar haar lichaam waar het zich op de goede plek bevond.

nu ze het warm had kon ze weer verder. ze stond op, ze moest weten waar ze was en waarom ze hier was. ze begon te lopen, ze had geen idee waar ze naartoe ging maar ze moest een teken van leven vinden.

op blote voeten liep ze door de sneeuw maar wat haar hersenen niet natrokken was het feit dat ze op blote voeten liep. zelf was ze onbewust van dit moment. ze trok haar jasje dichter naar haar lichaam toe, ze deed het niet omdat ze iets voelde, iets als in kou. nee, haar gedachten leken haar signalen te geven, over en over.

ze likte haar lippen als ze links en rechts van haar keek, haar omgeving was nu iets helder. ze liep in een brede straat die aan geen eind leek te komen. ze wist niet waar ze was maar ze wist dat ze in de buurt was. het scheelde maar een paar minuten. het was stil, het zou een akelig gevoel moeten geven maar dit was haar leven. ze had nooit een wilde leven gehad, ze kwam het gevaar nooit tegen, ze was altijd verstopt.

maar zal dat dit keer ook kunnen?

-

Wie weet een leuke aparte naam voor de hoofdpersoon? (Het meisje in dit verhaal)

^ Reageer daarop en dan zal ik jullie laten weten welke het wordt in het volgende hoofdstuk.

Harry komt in het volgende hoofdstuk pas voor.

Als ik genoeg feedback krijg update ik nog een keer een van deze dagen of misschien zelfs nog vandaag en hoofdstuk 2 zal veel langer en interessanter zijn, i promise. ;)

Stem en/of plaats een reactie alsjeblieft.

Thankyou.

hiding » h.s.Where stories live. Discover now