Sorry

51 5 2
                                    

Ten eerste wil ik zeggen dat het me spijt dat ik dit verhaal voor het laatst 3 maanden geleden had geupdate. Ik ga jullie nu vertellen waarom. Ik ben geen fan meer van One Direction meer zoals vroeger, op een of andere manier heb ik Exo ontdekt, een kpop groep. :) Ze zijn geweldig, als jullie ze niet kennen bekijk dan eens een video van ze op youtube, ze zijn echt heel goed. En verder vind ik heel veel andere kpop groepen leuk zoals BTS, shinee, got7, infinite, up10tion en nog veel meer. En mijn interesse in One Direction werd helaas steeds minder.


Maar hierdoor had ik dus de Wattpad app verwijderd en ik lees nauwelijks meer fanfics en neem er ook geen tijd voor om ze te schrijven sinds ik nu ook een MBO opleiding volg.


Het spijt me echt maar ik zal deze account niet deactiveren, het lijkt me alsnog leuk om dit allemaal later te lezen en te zien.


Wie weet kom ik ooit wel weer terug op wattpad maar dan om Exo verhalen te schrijven waarschijnlijk.


Dankjewel voor alle reacties en stemmen op al mijn verhalen die ik tot nu toe geschreven heb.


Blijf One Direction supporten ook al zullen ze nu een break gaan nemen, hun nieuwe album komt eind dit jaar nog uit en natuurlijk kan ik niet wachten sinds Drag me down al geweldig is.


Bye everyone!!

Thankyouuu once again. x


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 19, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

hiding » h.s.Where stories live. Discover now