7

109 24 4
                                    

HIDE

Harry lag op zijn rug op de sofa wanneer hij voetstappen hoorde, hij ging alert op zitten als hij naar achter keek waar de keuken zich bevond. In de deuropening stond Elvira met een glaasje water in haar handen. Harry zuchtte opgelucht, het is alleen maar Elvira dacht hij. Ze ging naast hem zitten op de sofa en handigde hem het glaasje gevuld met water. Harry nam het aan en nam er gelijk een flinke slok van. De smaak dat in zijn mond achterbleef was iets dat hem vraagtekens gaf. Hij plaatste het glaasje op de salontafel. Harry leunde weer naar achter en had dan pas door hoe stil het eigenlijk was. Zijn lippen voelde koud aan, zijn vingers gingen automatisch naar zijn lippen die normaal een gevoel opwekte maar dit keer voelde hij helemaal niks. Zijn ogen begonnen van zelf te tranen.

"Elvira, w-wat is dit?" Harry begon op zijn lip te bijten maar alles werd niet door gestuurd naar zijn hersenen. Elvira legde een hand op zijn schouder en begon naar voren te leunen.

"Slaap zacht." Fluisterde Elvira in zijn oor als ze zag hoe hij weg zakte in een diepe slaap. Elvira stond op en liep gelijk door naar zijn slaapkamer waar ze alles overhoop haalde.

"Waar ligt het?" Vroeg ze zichzelf af als ze la na la open maakte. Overal lagen er teksten maar ze kon nergens die ene foto vinden die ze nodig had. Ze liet alles zoals het was en kon niet de moeite vinden om het netjes op te ruimen, dat was namelijk niet haar taak. Ze liep naar de overkant van zijn slaapkamer en bukte om onder het bed te kijken waar ze een doosje zag liggen. Ze haalde het onder het bed uit en pakte een kledingstuk dat op de vloer lag en veegde de stof van de doos af. Ze zag dat het dicht geplakt was met plakband en haalde gefrustreerd een hand door haar haar.

"Mes, mes, mes." Bleef ze maar mompelen als ze zijn slaapkamer rond keek.

"Waarom zou hij hier ook een mes bewaren?" Dacht Elvira logisch na als ze met lege handen achter bleef.

"Dan doen we het maar op mijn wijze." Elvira legde haar hand boven de doos zonder het aan te raken. Ze trok haar vingers bij elkaar en voelde de druk dalen op de doos waardoor het vanzelf open ging. Elvira begon meteen door de doos heen te grazen, ze probeerde alsnog zorgvuldig te blijven als ze alles eruit begon te halen. Ze gaf het bijna op maar zag net op het nippertje iets waar ze deze hele tijd naar zocht. Ze haalde de zwart-wit foto eruit, en nam het hele beeld geconcentreerd in.

"Precies wat ik zocht." Zei ze als ze de foto naast haar op de vloer legde. Ze legde alles weer terug in de doos en schoof het weer terug onder het bed. Ze pakte de foto en liep zijn slaapkamer uit en liet de ravage achter haar. Ze liep weer de woonkamer in waar ze op de sofa ging zitten.

"Tot de volgende keer Harry," Zei de stem die op die van Elvira leek. Elvira's lichaam begon zwakker te worden als de geest zijn weg naar buiten vond.

-

Als dat niet 'Elvira' was, wie was het dan?

The Honeymoon Tour was geweldig, ik stond zo dichtbij en die twee uurtjes in de rij wachten in de regen was het zekers waard. En Rixton en Ariana waren beide gewoon (applaus emoji👏)

Zouden jullie alsjeblieft mijn nieuwe Harry verhaal Hotel Ceiling (Yas Rixton) willen lezen? Het is een romantische drama.

Stem en/of plaats alsjeblieft een reactie.

Thankyouu loves!

hiding » h.s.Where stories live. Discover now