6

187 37 14
                                    

HIDE

"Harry," Riep Elvira als ze haar hand op zijn schouder plaatste om zijn aandacht van de muur af te halen.

"Wat is je achternaam ook alweer?" Vroeg Harry fluisterend als hij zijn staar op de muur gericht hield.

"Mijn achternaam?" Vroeg Elvira verbijsterd. Harry knikte en keek opzij.

"Riveros," Harry leek wel in een trance van een paar seconden en het hielp maar niet wanneer hij het ene woord uit Elvira's mond hoorde komen waarvan hij al wist dat het haar achternaam was maar op dit moment was het allemaal wazig.

"Zullen we een filmpje kijken?" Vroeg Elvira als ze naar de televisie wees die uit stond. Harry liep richting de sofa zonder een antwoord terug te geven en stopte net voor de sofa. Elvira bleef staan waar ze stond maar keek met angst toe als ze Harry's gezichtsuitdrukking was, ze wist niet wat er was maar ze wist dat dit zo een moment was waar Niall het over had.

Wat Harry zag toen hij eenmaal voor de sofa stond was volgens hem niet te beschrijven. Hij had oog voor de muur waar Elvira nog stond maar dit keer leek het alsof zijn ogen hem bedrogen, het kon niet waar zijn. Er was een schaduw, achter Elvira en het deed zijn hart bonken. Er klonk een lange ellendige piepgeluid door zijn oren. Zijn handen schoten op naar zijn oren.

"Harry?" Elvira klonk ongerust en bezorgd. Ze nam een paar stappen naar voren maar kwam tot een halt toen Harry begon te schreeuwen.

"Stop, stop het!" Krees hij door de woonkamer heen alsof iets hem vast hield en het hem fataal werd.

"Harry!" Riep Elvira als ze nu naast hem stond. Harry's ogen schoten op en waren opeens rood, hij heeft niet staan huilen dacht Elvira.

"Blijf-blijf uit mijn buurt." Zijn vingers kropen in zijn haren waar hij uiteindelijk aan trok als hij zijn hoofd bleef schudden om het beeld van net uit zijn gedachten te wissen.

"Alsjeblieft Harry, ik begin me zorgen te maken." Elvira smeekte Harry om te stoppen, ze had geen idee wat voor rol ze in deze situatie speelde maar ze weet in ieder geval dat ze helemaal niks verkeerd heeft gedaan.

"Ik hoor stemmen," Zei Harry na een paar seconden stilte als hij op zijn knieën ging en naar lucht haperde. Elvira zag het en hurkte gelijk naar de grond waar ze daarna haar arm geruststellend om zijn schouders legde.

"Adem in Harry en adem weer uit." Elvira deed het voor als ze zijn schouders masseerde om de spanning te laten dalen. Hij beet op zijn vingers als hij deed wat Elvira zei.

"Voel je je al iets beter?" Vroeg Elvira als ze ging staan en hem met haar mee trok.

"Ik denk het," Antwoordde Harry onzeker.

"Ik wil het zeker weten Harry." Ze begeleidde hem naar de sofa waar ze hem plaats liet nemen als ze voor de sofa bleef staan en hem onderzoekend aan bleef kijken.

"Het-het gaat wel, echt waar."

"Maar zo klinkt het niet." Elvira trok haar wenkbrauwen op en besloot een glaasje gevuld met water voor hem te pakken.

"Blijf hier." Zei Elvira als ze de keuken in liep en een glaasje vulde met water. Ondertussen was het al donker buiten. Ze zag dat Harry de gordijnen van het raam in de keuken niet gesloten had dus liep ze er even snel heen om ze dicht te doen. Maar voordat ze de kans kreeg om dat te doen zag ze iets of iemand eerder buiten staan. Ze voelde de kippenvel al op lopen, op dat moment kon ze niet eens weglopen. Ze bleef maar uit het raam staren waar ze iemand tussen de struiken zag staan, ze kon niet precies uit maken of het een man of een vrouw was want het was daarvoor te donker. Ze zag de persoon een arm uit rekken alsof ze uithaalde naar het raam waar Elvira stond. Haar hersenen konden niet goed functioneren, ze wilde schreeuwen, ze wilde Harry roepen en ze wilde weg rennen maar iets hield haar op haar plaats. Ze voelde de druk naar haar hoofd stijgen en voordat ze het wist was ze een ander persoon.

-

Wie is die andere persoon?

De hoofdstukken zijn nu nog best kort maar eenmaal na mijn laatste examen heb ik vakantie en zal ik meer gaan schrijven, i promise.

Ik heb nog maar een examen te gaan gelukkig.

6 DAYS TILL ARIANA WHAT EVEN.

Hoe was 5sos trouwens voor de mensen die zijn gegaan?

Stem en/of plaats een reactie alsjeblieft.

Thank youuu!

hiding » h.s.Where stories live. Discover now