8

117 20 6
                                    

HIDE

"Elvira," Klonk de stem van haar moeder vanuit de keuken.

"We gaan even langs je tante, we zullen over dertig minuten weer terug zijn." Elvira knikte. Haar moeder keek bezorgd naar haar dochter die de laatste tijd vreemde dingen deed. Ze was nog jong, ze moest het leven nog ontdekken. Voordat ze zich ging voorbereiden om te vertrekken richting de stad liep ze de tuin in waar haar dochter zat te schommelen.

"Elvira schat," Ze bukte voor haar dochter als ze de touw van de schommel vast greep zodat het zou stoppen.

"Wil je mee?" Vroeg haar moeder als ze Elvira's wang streelde, haar dochter was uniek maar vooral breekbaar. Elvira schudde haar hoofd, ze bleef liever thuis.

"Doe niks geks El, alsjeblieft." Ze gaf haar dochter een kus op haar voorhoofd en trok langzaam weg. Elvira bleef voor haar uit staren als ze kon horen dat de deur dicht ging. Ze maakte geen enkele beweging, ze keek naar haar blote voeten die nu geplant waren in het gras onder haar voeten.

Elvira bracht haar vingers naar haar mond toe en begon op haar vingers te bijten. Ze begon weer te schommelen maar merkte iets glanzend in het gras. Ze plaatste haar voeten in het gras en stopte de schommel. Ze viel van de schommel af en kroop in het gras richting de glanzende bron. Ze greep het vast en bekeek het goed. Het had alleen de kleuren zwart en wit, het leek op een foto dacht ze. Haar ogen wisten niet wat voor informatie ze moest opvangen maar het moest wel ergens vandaan komen dacht ze. Ze bekeek de foto goed en zag dan iets geks. Haar naam stond in de rechterhoek met het jaartal van nu, 2002.

Ze wist niet waarom er een foto met haar naam erop in het gras lag, ze kon niks op de foto zien. Het enigste wat ze kon zien was haar naam en het jaartal 2002. Ze nam de foto mee naar de schommel waar ze weer op ging zitten. Ze bracht de foto omhoog waar de zon scheen, met geknepen ogen bekeek ze de foto opnieuw, en dit keer zag ze wel iets. Ze vroeg zich af wat de betekenis achter deze foto was. Met haar naam in de hoek en een jongen dat ze nog nooit in haar hele leven heeft gezien nam het middelste gedeelte van de foto in. Ze kon een lichaam zien, hij leek lang en hij had krullend haar maar verder kon Elvira hem niet beschrijven. Maar het enigste wat voor haar uit stond was hoe hij keek. Hij keek duidelijk niet in de lens maar hij leek geschrokken, hij leek bang. Er viel nog iets op, er stond een jaartal naast zijn gezicht gedrukt, het jaartal 2015.

De foto vloog plotseling uit Elvira's handen de lucht in.

-

New cover made by: winestains

Wat voor foto is het, any idea?

BELANGRIJK:
Wat zouden jullie liever willen?

1 update per week. (vrijdag middag/avond) met een hoofdstuk van 700-1000 of meer woorden.

2 updates per week. (dinsdag en vrijdag) met twee hoofdstukken van 500-700 woorden.

Laat het me weten!

stem en/of plaats een reactie alsjeblieft.

Thank youu loves!

hiding » h.s.Where stories live. Discover now