6

1.9K 24 2
                                    

Ryan


Dit meisje is moeilijker dan ik dacht. Het is bijna 4 uur, dan haal ik haar op uit school. Als de bel gaat van de school , sta ik met me auto klaar. Ik zie haar de school uitlopen. Ik fluit op me vingers en ze kijkt verschrikt op. Ze schud nee. Ik fluit nog een keer. Met een diepe zucht komt ze. 'Wat?' vraagt ze. 'Kom met me mee ik wil het goedmaken.' zeg ik. Ze zucht diep en knikt. Ik open de deur en ze stap in.


In de stad aangekomen loop ik naar de juwelier. Ja ik ga gewoon meteen recht voor m'n raap. 'Nee dit hoeft niet.' giechelt ze. 'Jawel een mooi meisje zoals jou verdiend een mooie ketting.' zeg ik en koop een zilverenketting. Ik doe hem bij haar om en ze straalt. 'wauw.' brengt ze uit. Ik sla een arm om haar heen en zo lopen we door de stad. 'Zullen we wat drinken?' vraag ik. Ze knikt. We lopen een klein restaurantje in en bestellen wat drinken. 'Eh, ik heb geen geld bij me dus ik betaal je wel terug.' zegt ze. Ik lach. 'Dat hoeft niet.' zeg ik. Ze lacht verlegen. Ik staar haar de hele tijd aan. 'Wat? zit er iets op me gezicht?' schrikt ze. 'Nee je bent prachtig.' zeg ik en veeg een pluk haar achter haar oor. Ze glimlacht. Ze is toch niet zo moeilijk. Ik zie dat het al bijna half 6 is en dan moet ze eigenlijk thuis zijn. Maar je moet er juist voor zorgen dat ze ruzie met haar moeder krijgt zodat ze naar je toekomen. Als we het restaurantje uitlopen horen we de kerkklok 6 keer slaan. 'SHIT!' roept ze. 'Wat?' vraag ik zo sirieus mogelijk. 'Ik ben te laat!' zegt ze paniekerig. 'Rustig maar.' zeg ik als ik haar een kus op haar wang geef. 'Kan je me brengen?' vraagt ze. 'Voor een kus.' zeg ik. Ze lacht me uit. 'Oke vooruit.' zegt ze en plant een kus op me lippen. Zo makkelijk om iemand die 2 jaar jonger is in te palmen. Ik ben 18 dusja zij 16.


'Sorry mam' hoor ik haar zeggen. 'HET IS GENOEG GEWEEST! JE KOMT ALTIJD TE LAAT!' roept haar moeder. Ik stap de auto uit en zeg tegen de vrouw: 'Het was mijn schuld.' 'Oh en wie ben jij dan wel niet?' zegt haar moeder. 'Een vriend.' zeg ik en snel me weer naar me auto. Die vrouw is gek geworden. Ik zie Zoe huilend naar binnen rennen. Zo dit is goed voorelkaar!

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now