8

1.9K 24 0
                                    

Op school kom ik Zack weer tegen. 'Mooie ring.' zei hij. 'Ja dankje.' zei ik. 'Ik hoop dat de ring geen betekenis heeft.' zei hij en geeft me een kus op me wang. Hij laat me verbijsterd achter. Is dit wel goed? Ik wil niet vreemdgaan maar ik vind Zack best leuk. Ik app Zack: *heey kan je vanavond?* *natuurlijk ben om 7 uur bij jou.*

Na de eerste les krijg ik een appje van Ryan: *hey vanavond is er een feest ga je mee? X* shit. *Nee ik kan niet, huisarrest.* lieg ik maar. Dit loopt zo niet goed af!


Het is net 6 uur geweest. Ik heb me groentes op en stop me bord in de vaatwasser. Me broertje is de hele week bij me oma dus daar hoef ik niet op te passen. 'Tot morgen.' roept me moeder vanuit de gang. 'Doei' roep ik. Ze moest werken tot 's avonds laat, en dan slaap ik al vandaar tot morgen. Ik loop naar boven en neem een korte douche. Ik fohn me haar en maak er een vlecht in. Ik doe wat maskara op en trek een strak shirtje aan en een skinny jeans. Ik pak een paar films, waaruit hij kiezen kan en pak een zak popcorn die ik 10 minuten voor 7 in de magnetron doe. Drukte allemaal, het lijkt net een date. Wat ik het stiekem ook wel vind. Ik hoop niet dat Ryan erachter komt dat Zack bij mij is. Ryan is naar een feest dus wat zou er gebeuren? Als het kwart voor 7 is ren ik naar beneden. Ik doe de gordijnen dicht en de tv aan. Ik zet de kussens netjes op de bank en dan doe ik de popcorn in de magnetron. Ik pak een schaal waar het in kan. Ik leg de films op het tafeltje en dan ren ik naar de magnetron die piept. Ik scheur de zak popcorn open en gooi het in de schaal. Ik pak 2 glazen en een fles cola en zet het allemaal al klaar. Dan gaat de bel. Ik strijk me kleren recht en blaas een plukje haar uit me gezicht. Dan loop ik rustig naar de deur. 'Hee Zack.' zeg ik. 'Hey.' zegt hij en geeft me een kus. Hij hangt zijn jas op en volgt me naar de woonkamer. 'Leuke inrichting.' zei hij meteen. 'Tsja moeders.' zei ik. wauw kon het nog charmanter. Zack glimlacht als hij de popcorn en films ziet. 'Zullen we dan maar een film kijken?' zei hij. Ik lach en knik. 'Kies maar een uit.' zei ik toen ik met de films op de bank ging zitten. Hij kwam naast me zitten, met een centimeter of 2 verschil. Hij bekeek ze goed. 'Deze lijkt me gaaf.' zei hij en hield een horrorfilm vast. 'Oke dan doen we die.' zei ik. Horrorfilms vind ik wel eng maar ook leuk, deze ken ik zelf eigenlijk nog niet. Ik zet de film aan en vraag: 'Licht aan of uit?' 'Uit.' zei hij lachend. Ik liep naar de lichtknop en drukte erop. Na 20 minuten werd er op het raam geklopt waarna ik een gilletje gaf.

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now