14

1.7K 22 0
                                    

Zoë

Thuis aangekomen stond me moeder boos in de deuropening. 'Zack was gewond.' zei ik. 'Ik schrok weet je dat. Ik dacht dat er iets met jou was. Je was niet meer thuis.' zei ze. 'Ja sorry maar ik moest er gauw heen.' zei ik. 'Hoe was het met hem?' vroeg ze. Een traan ging over me wang.

'Hij wist niet meer wie ik was.' zuchtte ik.

'Dat kan gebeuren , hoe is het gebeurd? Hoe is hij gewond geraakt?' vroeg ze. 'Dat onderzoekt de politie.' zei ik.

Ik liep naar me kamer. Me telefoon ging. 'Met Zoë.' 'Hey met Ryan.'

'Oh hee.' zei ik. 'Alles goed met je?' vroeg hij. 'Jawel.' zei ik. 'Hoe was het eigenlijk gebeurd?' vroeg hij. 'Geen idee.' zei ik.


Ryan

'Geen idee.' zei Zoë. Mooi ze zijn er nog niet achter. Ik legde me telefoon weg nadat het gesprek ten einde liep en maakte wat te eten.


Een week later.

Het was 2 uur snachts. Er werd op me deur geklopt. Ik keek door het kijkgaatje. Wat doet Zoë hier? Ik opende de deur. 'Zoë wat is er?' vroeg ik. 'Erge ruzie met me moeder. Ik zei dat ik voor altijd weg ging dus ik ging hier maar heen. Vind je dat niet erg?' vroeg ze. 'Tuurlijk niet schat.' zei ik en liet haar binnen. Ze had een koffer mee. 'Ga maar vast liggen.' zei ik en ze liep naar de slaapkamer. Even later kwam ik erbij en viel ze in me armen in slaap.

Ik werd heel vroeg wakker. Ik klom uit bed en belde Joshua.

'Met Josh.' zei hij. 'Joshua ik kom vandaag al met Zoë.' zei ik. 'Geweldig tot straks de deuren staan al open.' zei hij. 'Waar gaan we heen dan?' vroeg Zoë. Shit. 'Eh.. Dat is nog een verassing.' zei ik. 'Je zit echt vol verassingen he.' zei ze giechelend. Ze kwam even later de kamer uit in een jurkje. 'Kan dit wel aan voor waar we dan ook maar heen gaan?' vroeg ze. Ik knikte. We reden richting de stad. 'Ik kom zo weer ik moet even iets ophalen nog.' zei ik en stapte uit de auto. Ik deed de auto op slot en liep een winkel in. Ik kwam weer buiten met een tas. Allemaal lingerie en sexy kleren in haar maat. Ik deed de tas achterin en deed er een sweater bovenop zodat ze het niet zag.

We reden naar de andere kant van Nederland. 'Mag ik even jou mobiel lenen mijne is leeg.' vroeg ik aan Zoë. Ze knikte. Ik stapte even uit en ging nep bellen. Toen liet ik de mobiel uit me handen vallen. Ik zag haar schrik gezicht. Ik pakte hem op. He-le-maal stuk. Dat was me bedoeling. Ze krijgt een nieuwe telefoon. Maar alleen maar om mij te bellen. 'Sorry.' zei ik 'Ik koop een nieuwe.' ze knikte. We reden door. 'Hier is het.' zei ik. Ze keek naar het gebouw. 'Het is een club.' zei ze. 'Ja maar er zitten kamers in enzo.' zei ik. 'Ow.' zei ze. 'Ben je niet tevreden?' vroeg ik opdringerig. 'Ja-jawel.' zei ze en stapte uit. We liepen met de koffers en de nog voor haar mysterieuze tas naar binnen. 'Dag Ryan en Zoë.' zei Joshua en keurde haar goed. 'Knappe meid.' zei hij. Ik knikte. 'Zeker. Zeker.' zei ik. We liepen door naar een kamer. Ze stapte de kamer in. 'Er is maar een bed?' vroeg ze. 'Inderdaad, dat is ook de bedoeling. Dit is JOU kamer.' zei ik lachend.

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now