15

1.8K 21 2
                                    

Ryan

Ze snapte er niks van. Ik zette haar koffer op haar bed en de tas. Ik legde er een boekje naast. Daar stond alles in van wat ze moet doen. Ik liep de kamer uit en draaide de deur op slot.

Zoe

Ik opende de tas. Lingerie? Sexy kleren? Wat moet ik hiermee? Ik bladerde door het boekje heen. Allemaal vieze dingen stonden erin en hoe je wat moest doen. Ik snapte er nog niet veel van. Maar toen las ik de titel : Loverboys

Ik kreeg het Spaans benauwd. Wat moet ik hier!? De deur vloog weer open.

'Snap je het nu?' vroeg Ryan, die de deur weer op slot draaide en naast me kwam zitten. 'Je hebt nooit van me gehouden..' zegt ze.

'Inderdaad.' zegt hij trots. 'Wat moet je?' vroeg ik. 'Je moet even de lingerie passen en een setje kiezen voor vanavond. Dan ontmoet je je eerste klant. Maar wees gerust het is iemand die ik ken en die helpt je met het leren van sex.' zei hij. 'Dat dacht ik dus niet.' zei ik. 'Of je kiest zelf een setje of ik help je.' met die woorden verliet hij de kamer. Ik pakte maar een setje. Fel rood. Ik kleedde me aan en trok het setje aan. Push up zit echt niet lekker.
Toen kwam een jongen binnen. Ik schat hem rond de 20. 'Jij bent dus Zoë.' zei hij. Ik knikte maar. 'Maak het bed vrij.' zei hij. Ik tilde alles van het bed. 'Je moet je niet zo kleden.' zei hij. Hij kwam naar me toe en trok me jurkje wat hoger. 'Zo zien ze je kont.' zei hij. Ik trok hem weer wat naar beneden. 'Wacht maar even.' zei hij en liep de kamer uit. Hij kwam terug met kleding. 'Trek dit aan.' zei hij. Ik trok me jurkje uit en pakte het shirtje. Ik trok hem aan. 'Hij zit strak.' mompelde ik. 'Dat is de bedoeling.' zei hij. Ik pakte het rokje. Hij komt net tot onder me bil. 'Deze kleren moet je elke keer aandoen. Af en toe krijg je schone.' zei hij. Ik knikte maar. 'Oké ik ben de jongen waar je sex mee moet hebben. Dus eerst leer ik je strippen. Laat maar zien wat je kunt.' zei hij. Hij zette een muziekje op en ik bewoog er een beetje op. Langzaam trok ik me rokje uit. 'Heel goed.' zei hij. Daarna trok ik me shirtje langzaam uit. 'Keurig.' zei hij. 'Ook de lingerie?' vroeg ik. 'Nee nu moet je mij naar achter duwen en uitkleden.' zei hij. Ik duwde hem naar achter en trok zijn shirt uit. 'Met je hand naar onder.' zei hij. Langzaam ging ik naar onder en stopte bij zijn riem. Ik maakte hem los en trok zijn broek naar beneden

Volgende hoofdstukje is de 'sex'. Niet lezen als best jong bent maar dat spreekt voor zich.

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now