10

1.8K 23 0
                                    

Zoë

Zack staat voor de spiegel. Ik open me kast en pak een shirt. Ik trek hem uit en trek me broek uit. 'Eh Zack ik slaap meestal alleen in een shirt.' zeg ik. 'Geeft niet hoor, ik alleen in me boxer.' zei hij. Boxer? oh jeetje ik ga echt vreemd. Ik stap me bed in terwijl Zack zijn broek naar beneden trekt. Hij draait zich om. Oké wauw die sixpack is goddelijk. 'Kom.' zeg ik. 'Wacht.' zegt hij en draait de deur op slot. Ohja vergeten. 'Goedzo' zei ik. Hij deed zijn arm over me heen en zo vielen we in slaap.

'Zoë! Wakker worden' roept me moeder en bonkt op de deur. Ik werd wakker en kreunde. Fijn hoofdpijn. Ik keek naast me. Zack lag nog te slapen. Ik maakte hem wakker. 'Maak je klaar, we doen je plan.' zei ik waarna ik de kamer uit liep.

Zack is weg. Gelukkig liep alles volgens plan. Ik loop met hoofdpijn richting de supermarkt. Ik moest melk en brood halen van me moeder. Het is gelukkig niet ver, maar 5 minuten lopen. Aangekomen in de supermarkt zie ik Ryan ook. Oké ik ontloop hem zo veel mogelijk. Waarom? Ik heb er geen zin in hij wil dan vast afspreken en ik heb hoofdpijn dus nee. Ik pak een brood en stop het in het mandje. Daarna loop ik naar de melk. Rode of blauw pak? Ugh ik pak me mobiel en bel me moeder, ook al werkt ze.
'Zoë wat is het probleem?'
'Blauw of rode pak?'
'Blauwe, neem maar 2 mee ik moet verder werken.' zei ze en hing op. Ik stopte er 2 in me mandje. Ryan zag me en komt op me aflopen. Ik loop richting de kassa , zo snel mogelijk. Ryan haalt me in en stopt me. 'Ryan.. Hallo.' zeg ik. 'Waarom ontloop je me?' vraagt hij. 'Doe ik niet.' zeg ik en ga richting het andere gangpad naar de kassa. Ik wil naar huis, onder een deken op de bank TV kijken. 'Jawel.' zegt hij en pakt me pols beet. 'Ryan.' zeg ik. 'Ja.' zegt hij op boze toon. 'Je doet me pijn.' zeg ik wanneer ik me pols los trek. Ik leg de boodschappen op de roller ding. 'Met wie was je gister?' vroeg Ryan. 'Niemand.' zei ik. 'En je nette kleren en de 2 personen die ik als schaduw over het gordijn zag?' zei hij. Ik draaide me om en schreeuwde: 'Stalk je mij?! Dus je vertrouwt me niet!? Het was me moeder die bij me was!' hij keek me met grote ogen aan. Ik betaalde de boodschappen en stopte ze in een tas. 'Ryan, ik vind dit niet oké, ik wil een break.' en daarmee verliet ik de winkel.

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now