16

1.8K 23 0
                                    

Beide waren we naakt. 'Oké ik doe het rustig.' zei hij. Hij verwende me borsten. 'Kreunen is niet erg hoor.' zei hij. Hij ging met zijn tong verder naar onder en begon me daar te verwennen. Een kreun kon ik niet onderdrukken.

Nadat we klaar waren zei hij dat het goed ging. 'De pijn gaat wel weg.' zei hij. Ik ging maar slapen. Na 5 minuten vloog de deur open. 'Ik heb goed nieuws gehoord.' zei Ryan. 'Erg fijn voor jou.' mompelde ik. Hij trok me aan me haar en zei: 'Vanavond is je klant, tot dan moet je in de club werken. Natasja legt alles uit hoe het werkt, die komt over 5 minuten je ophalen dus kleed je aan.' Hij liet me haar weer los en verliet de kamer. Ik trok maar iets aan en toen stond Natasja in de deuropening. Ze draaide de deur op slot en ging naast me zitten.

'Hoe voel je je?' vroeg ze. Ze klonk bezorgt. 'Slecht.' zuchtte ik. 'Ik snap het, ik ben er zo tegen om meisjes hierheen te lokken. Ik doe het zelf niet hoor, ik ben hier ooit heen gelokt. Ik denk 5 jaar geleden.' zei ze. 'Dan zit je hier al erg lang.' zei ik. 'Ja en ik wil jou hier weg hebben en dat andere meisje die net is binnen gebracht.' zei ze. 'Maar hoe?' vroeg ik. 'Je moet over een weekje buiten de deur werken. Ik schakel mensen in en die brengen je richting huis samen met dat andere meisje ze heet ehm wat was haar naam ook alweer... Ohja Kayla ofzo?' zei ze. 'Me beste vriendin heet ook zo.' zei ik. 'Misschien is het haar?' zei ze en liet een foto zien. Ik schrok. 'Ja dat is haar.' zei ik. 'Hier heb je een bakje, na elke keer dat je sex hebt gehad krijg jij het geld. Bewaar na elke keer tien euro en stop dit in het bakje. Verstop het bakje goed. Ik zeg het je wanneer we jullie hier weghalen , neem dan dus het bakje mee voor het vervoer enzo.' zei ze.

'Enorm bedankt.' zei ik. 'Maar nu moet je nog wel in de club werken. Je moet gewoon bedienen en een beetje flirten dat is alles.' zei ze. 'Dat moet lukken.' zuchtte ik en we liepen naar beneden toe. Ryan stond met die ene Joshua te praten. Natasja hielp me met bedienen. 'Nieuw meisje?' vroeg een man. 'Jazeker.' zei Natasja. 'Doe maar een biertje dan.' zei hij. Ik liep naar de bar en maakte een biertje. Ik wist hoe het moet. Ik heb ooit een klein bijbaantje gehad achter een bar. Ik zette het glas op de tafel. 'Hurk eens.' zei hij. Ik keek Natasja aan. Ik ging hurken. Hij pakte geld en stopte het in me bh. Ugh ik heb ook gewoon handen!? 'De rest is fooi, omdat je een mooie lichaam hebt.' zei de man. Ik knikte en liep verder.

Ik liep terug naar me kamer. Ik pakte het fooi en stopte het in het bakje. Die borg ik weer op. Ik trok me kleding uit en nam een douche. Na het douchen kleedde ik me aan en trok schone kleding aan. Ryan zat op me bed. 'Je klant komt zo, doe wat makeup op.' zei hij. Ik keek hem aan. 'Heb je het gehoord?' vroeg hij boos. Ik keek hem nog steeds aan. 'Natasja!' riep hij. Natasja kwam binnen gestormt. 'Ze moet makeup op.' zei hij en verliet de kamer. 'Zoë?' vroeg ze. Ze zwaaide voor me ogen langs. 'Huh wat?' vroeg ik. 'Je moet makeup op doen.' zei ze. 'Oh oké.' zei ik en deed wat makeup op. Natasja liep weer weg.

In de handen van een LoverboyWhere stories live. Discover now